A Fény Utcai Piac egész évben izgalmas programokat szervez gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A rendezvénysorozat tavaszi indulása csak a kezdet volt, őszre és télre is tele van már a programnaptár.

Már tavaly is négy hónapos programsorozattal ünnepelte fennállása huszadik évét a Fény Utcai Piac. A gyerekeknek és felnőtteknek szánt rendezvények óriási sikert arattak, így a folytatás nem volt kérdéses. A több száz embert megmozgató idei programokkal a piacra látogatók számára a már megszokott széles kínálat és a különleges termékek mellett maradandó élményeket is szeretnének adni.

Szuperhősök, tökfaragás, Mikulás – csak néhány a programok közül

Az ősz első programjaként, szeptember 21-én a tavalyi évtől eltérően nemcsak fotózkodni és beszélgetni lehet majd a szuperhősökkel, de egy izgalmas és látványos szuperhős bemutatóval is készülnek a szervezők. Halloweenkor idén is lesz tökfaragás, emellett megünneplik az ölelés napját és a Mikulást is, valamint karácsony előtt ismét gyűjtést szerveznek a rászoruló családoknak. „Szívügyünk a jótékonyság, éppen ezért igyekszünk egy évben több gyűjtést is szervezni. A tapasztalataink nagyok jók, évről-évre több száz zsáknyi felajánlás szokott érkezni. Elsősorban játékokat, ruhákat és tartós élelmiszert szoktunk kérni, a gyűjtéshez pedig természetesen mi is hozzájárulunk friss zöldséggel és gyümölccsel”- mondta Kiss Ferenc, a Fény Utcai Piac ügyvezető igazgatója.

A programok a Piac területén megtalálható plakátokon, valamint a Piac Facebook oldalán (itt) is követhetőek. 

A Piac többek között látványos szuperhős bemutatóval, halloweeni tökfaragással készül, valamint megismétli a már jól ismert jótékonysági akciót is.

Forrás: Arvalicom

 

Hozzászólások