ONLINE folytatódik a HÍRÖS KECSKEMÉTIEK pódiumbeszélgetés! Szeretettel várjuk a Hírös Város Turisztikai Központ által rendezett „Hírös kecskemétiek” című sorozatunk következő pódiumbeszélgetésére 2021. február 23-tól. Sajnos, a jelenlegi járványügyi intézkedések még nem teszik lehetővé, hogy személyesen találkozzunk Önökkel, így a program átmenetileg átköltözik a digitális térbe.

Ezúttal is három ismert kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről. A három beszélgetést egyesével sugározzuk, hétről hétre, keddenként, 19 órás kezdéssel. Meghívott vendégeink:

Kurdi Viktor a Bácsvíz Zrt. elnök-vezérigazgatója, a BKM-i Kereskedelmi és Iparkamara általános alelnöke, a Magyar Víziközmű Szövetség elnöke, BKM-i VOSz „Év menedzsere” 2017., Kvassay Jenő emlékérem 2016. díjazottja.

Kalmár Ágnes művészettörténész, főmuzeológus, a Kecskeméti Katona József Múzeum Szórakaténusz Játékmúzeuma és Műhelye tematikus múzeum vezetője.

Hajdú Melinda, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésznője, a 2016/2017- es évad legjobb színésznője, Latabár-díj Kecskemét-2012/2013 díjazottja.

A beszélgetések közvetítésének időpontja:

Kurdi Viktorral: 2021. február 23. kedd 19 óra,
Kalmár Ágnessel: 2021. március 2. kedd 19 óra,
Hajdú Melindával: 2021. március 9. kedd 19 óra.

A beszélgetések a kezdő időpontoktól folyamatosan megtekinthetőek lesznek.

A beszélgető partner: Kriskó János

Közvetítéseinket a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, illetve a Hírös Város Turisztikai Központ YouTube csatornáján és facebookján lehet megtekinteni, valamint a KTV is fő műsoridőben sugározza majd.

(YouTube/Kecskeméti Nemzeti, YouTube/Hírös Város Turisztikai Központ,
facebook/kecskemetinemzeti, facebook/hiroskozpont).

Otthonuk kényelmében és biztonságában is tartsanak velünk! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

 

 

Hozzászólások