„Az első jegyzetfüzetet öt éve nyitottam az Isteni műszak kapcsán, és most egyszerre örömteli és félelmetes belegondolni, hogy lassan befejeződnek az utómunkálatok, és a film ősszel a mozikba kerül. Ennek az öt évnek megvoltak a hullámhegyei és -völgyei, de onnantól, hogy a filmet elkezdtük előkészíteni, és egyre több stábtag és színész kapcsolódott be a munkába, úgy sűrűsödött egyre nagyobb alkotóenergia a film körül. Bízom benne, hogy ez majd a vásznon is látszódni fog, és a nézőket sikerül egy izgalmas világba bevezetni, amiben a dráma sok komikummal keveredik. És még több vérrel.” (Bodzsár Márk, az Isteni műszak rendező-forgatókönyvírója)

„Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Budapest Film Kft. ismét magyar filmet mutat be a hazai közönségnek. Szeretnénk minél több nézőhöz eljuttatni az olyan értékes alkotásokat, mint amilyen Bodzsár Márk első nagyjátékfilmje. Éppen ezért az Isteni műszak c. filmet országszerte széles indítással tervezzük bemutatni multiplex és artmozikban egyaránt.” Jung Zsuzsanna, a Budapest Film Kft. ügyvezető igazgatója.

A Budapest Film Kft. a hazai filmforgalmazás egyik meghatározó, független piaci szereplője. A közel 25 éves fennállás óta már több ezer nemzetközi és hazai filmet juttatott el a nézőkhöz és az egyik legjelentősebb hazai filmforgalmazónak mondhatja magát a magyar filmek tekintetében. Olyan magyar sikerfilmekkel büszkélkedhet, mint a Valami Amerika 1. és 2., Magyar Vándor, Üvegtigris 1. és 2., Made in Hungária, Megy a gőzös, Kontroll, vagy akár a Macskafogó 2. A kultuszfilmek mellett elengedhetetlen megemlíteni azt a szerepvállalást, amit a Budapest Film Kft. képvisel a hazai művészfilmek bemutatásával. Csak néhányat említve az alkotások közül, a cég által került bemutatásra a Delta, a Papírrepülők, A nyomozó és a Csak a szél című filmek.

Hozzászólások