Nyár derekán a Kecskeméti Család- és KarrierPONT egyrészt azoknak nyújt segítséget, akik az elmúlt időszakban nehéz helyzetbe kerültek: munka nélkül maradtak vagy pályakezdőként el sem tudtak helyezkedni. Oldalunkon hétről hétre összegyűjtjük a karrierlehetőségeket, a hónap közepén startol álláskeresőknek szóló képzésünk. De azokra is gondoltunk, akik saját vállalkozás elindítását tervezik. Tehát: nyári tanácsok, segítségnyújtás a KarrierPontnál!

A zacskómentes világnap kapcsán pedig elhatároztuk, hogy minden arra törekvőt támogatni fogunk a zöld háztartások, zöld vállalkozások megvalósításának útján. Tartsatok velünk, és válogassatok kedvetekre díjmentes szolgáltatásaink, programjaink közül! 🙂

nyari tanacsok

JÓL JÖNNE EGY KARRIERIRÁNYTŰ?

A kecskeméti CSAKPont munkaerő-piaci reintegrációs képzése segít, ha munka nélkül maradtál. Ha pályakezdőként nem tudtál elhelyezkedni vagy útelágazáshoz érkeztél a karrieredben. Önismereted fejlesztésével és önbizalmad erősítésével magabiztosan alkalmazod majd az önérvényesítést. El tudod készíteni a hatásos önéletrajzodat, és egy-egy motivációs levél megfogalmazása sem okoz majd gondot. Átlátod a vállalkozás, az üzleti gondolkodás és tervezés folyamatát. Képes leszel megtervezni és megvalósítani az álmaidat.

Időpont: 2020. július 13. és 14., hétfő és kedd 9.00-17.00

Helyszín: Kecskemét (mindkét napon szendvicsebédet, a kecskeméti járás településeiről érkezőknek pedig utazási költségtérítést is biztosítunk)

Részletek ITT.  

Jelentkezés: a részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken tehetsz meg. 

VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁS E-LEARNING

Ha saját vállalkozás indítását fontolgatod, vagy akár már el is indítottál egyet, akkor számodra is hasznos lehet a Vállalkozóvá válást elősegítő ismeretek elsajátítása című, háromrészes online tananyagunk, amelyet előzetes regisztrációt követően ingyenesen elvégezhetsz. A tananyag az önismereti alapoktól indulva foglalkozik a vállalkozás tervezésével és az alapítással.

Igénylés ITT.  

KARRIERLEHETŐSÉGEK GYŰJTEMÉNYE

A kecskeméti család- és KarrierPONT weboldalán hétről hétre összegyűjtjük a legfrissebb karrierlehetőségeket, a hagyományostól eltérő foglalkoztatási állásajánlatokat. Bízunk benne, hogy az aktuális kínálatban mindenki megtalálja a céljainak leginkább megfelelő lehetőségeket!

Az aktuális állások elérhetősége ITT

CSAKCoffee limonádéval

nyari tanacsok

A zacskómentes világnap (július 3.) 2008 óta próbálja felhívni a figyelmet a környezetünket és egészségünket veszélyeztető nylonokra. Zubor Melissza a Zöld Missziótól zacskómentes, környezetbarát, öko életvitelről mesél majd nekünk egy délutáni limonádé mellett. Fontos számunkra a zöld háztartások, zöld vállalkozások témakör. A Nők a csúcson programunkon Melissza pedig már bizonyította, hogy jól tud bennünket kalauzolni ezen az úton.

Időpont: 2020. július 13., hétfő 17.00-18.30

Helyszín: Család- és KarrierPONT (Kecskemét, Reile Géza utca 22.)

Az esemény részletei 

Jelentkezés 

UTÓLAG VISSZANÉZHETŐ

Az idei apák napja keretében a júniusi CSAKCoffee vendége egy APA volt, aki elmesélte vállalkozóvá válásának történetét. Zentai István mérnök informatikusként végzett a GAMF-on. Jelenleg is Kecskeméten él a családjával, szabadidejét aktívan tölti.

Az esemény videofelvételét itt nézhetitek meg:

Így lettem vállalkozó – egy kecskeméti apa története

A 2020. évi Apák napjához csatlakozva június hónapban a CSAK Coffee keretében egy vállalkozó Apát hoztunk el nektek, aki elmeséli vállalkozóvá válásának történetét.Zentai István mérnök informatikusként végzett a GAMF-on, jelenleg is Kecskeméten él családjával, szabadidejét aktívan tölti…..a részletekért kattintsatok a videóra!

Közzétette: Család- és KarrierPont Kecskemét – 2020. június 25., csütörtök

VÁRJUK MUNKÁLTATÓK CSATLAKOZÁSÁT CSAPATUNKHOZ!

A kecskeméti Család és KarrierPONT-ban a munkáltatók képviselőit is örömmel várjuk. Tanácsadó Testületünk, illetve Segítő Hálózatunk júniusi ülésének fő témái a munkavállalók hatékonyságának növelése és a családsegítő asszisztens szolgáltatásban rejlő lehetőségek voltak.

nyari tanacsok

Amennyiben munkáltatóként vagy munkáltató képviselőjeként felkeltette a téma az érdeklődésedet, kérjük jelezd nekünk e-mailben, a csak.kecskemet@gmail.com címen.

(képünk: illusztráció)

 

 

NYITVA vagyunk!

A kecskeméti CSAKPont irodában előzetes időpontegyeztetést követően elérhetőek az alábbi INGYENES tanácsadások:

✅ pszichológiai tanácsadás Leskovics-Ortelli Andreával

✅ jogi tanácsadás dr. Szabó Ákossal

✅ mentálhigiénés tanácsadás Czinkóczi-Dori Szilviával

✅ szociális tanácsadás Nagy Renátával

✅ vállalkozásalapítási tanácsadás Pajkó Andreával.

A tanácsadás igénybevételének menete:

– a jelentkezéseket a csak.kecskemet@gmail.com e-mail címre várjuk, a téma, illetve a szakértő megjelölésével, valamint telefonszám megadásával

– ezt követően telefonon egyeztetünk időpontot az érdeklődőkkel.

Online elérhetőségeink a Facebook-on és a weboldalunkon

Sürgős esetben hívjatok bennünket a +36 76 737 193-as vagy a +36 20 331 7735-ös telefonszámokon!

Forduljatok hozzánk bizalommal! Nyári tanácsok, programok, rendezvények a számotokra!

Terveinkről, rendezvényeinkről és kezdeményezéseinkről továbbra is hírlevelekben, honlapjainkon és Facebook-oldalunkon számolunk be, adunk tájékoztatást. Figyeljétek híradásainkat!

A kecskeméti Család- és KarrierPONT által szervezett programok az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat részeként valósulnak meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén az AIPA Kft. és a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület konzorciumi partnerek irányításával.

A kecskeméti CSAKPont csapata nevében:

Szász Angéla

Kecskeméti Család- és KarrierPONT

cím: 6000 Kecskemét, Reile Géza utca 22.
telefonszám: +36 76 737 193
e-mail: csak.kecskemet@gmail.com

web: https://www.nokcsaladmunka.hu/
Facebook-oldal: www.facebook.com/Család-és-KarrierPont-Kecskemét-183554975623798/

 

Kapcsolódó korábbi cikkünk:

Mozgalmas évet zárt a Kecskeméti Család- és KarrierPONT

 

Hozzászólások