A hölgyvásárlók legtöbbször a papucsokat a nagy nyári melegben szeretik hordani, hiszen ehhez az időjáráshoz ez a legkedvezőbb lábbeli. Különböző szempontok alapján választanak. Azok a papucsok, amelyeket a nap folyamán hordunk, úgy lettek tervezve, hogy a viselője számára a legkényelmesebb legyen. A kényelmi papucsok is lehetnek divatosak, hiszen a gyártók számára nemcsak a komfortérzet a fontos, hanem az is, milyen külső tartozik a viselt lábbelihez. Lássuk, milyen a női papucsok választéka!

Megkülönböztethetjük ezeket a lábbeliket többféle adottság alapján is. Fontos leszögezni, hogy bármelyik formációt választjuk, ne mindig a külső számítson, hanem a kényelmi szempontokat is jól gondoljuk meg.

Külső és forma

A női papucsok kínálata igencsak széles, ez pedig megnehezíti a választást. Ha munkánk során fogjuk viselni, akkor nem kell feltétlen kirívó, feltűnő darabot választani, inkább a kényelemre fektessük a hangsúlyt. A hosszas álláshoz válasszunk olyan lábbelit, amelynek a talpa vastagabb, esetleg a talpbetét is lehet olyan kialakítású, amely abszolút a tökéletes komfortérzetet biztosítja. A tervezők mindig igyekeznek a papucsokat is úgy megformálni, hogy azok minden esetben kiállják a próbát.

Típusok

Választhatunk a lábbujjköztes, pántos, klumpa és strandpapucsok közül. A lábbujjköztes lábbeli a strandoláshoz vagy kisebb sétára, esetleg otthoni használatra alkalmas. A pántos kivetel vagy a klumpák a hosszabb idejű viselésre javasoltak, a strandpapucsok pedig egy séta, otthoni használat és strandolás alkalmával hordhatóak.

Színek

A színek sokasága határtalan. Minden korosztály megtalálja a számára elképzelt papucsot, ez lehet a visszafogott, elegáns vagy akár a legmerészebb szín valamelyike. A nyár szinte magával vonzza a vagányabb színeket. Ez az az időszak, amikor igenis merjünk játszani velük!

Márkanevek

Ez is egy nagyon fontos megközelítés, hiszen nagyon sok nő számára sokat jelent egy felkapott, közkedvelt márkanév, amely alapján hozzáköthető a minőség.

A női papucsokat rengeteg weboldalon megtalálhatjuk, mégis kiemelnénk egy olyan internetes áruházat, ahol a legismertebb márkák is jelen vannak. Ez a Lifestyleshop.hu weboldal, ahol a Tommy Hilfiger, Ipanema, Rider, Rieker, Birkenstock, Tamaris márka termékeit is megtalálod.

Minden korosztály számára elérhető a neki megfelelő darab, legyen az a színes, vidám, elegáns, bőr vagy más kényelmi okokból választott lábbeli.

Igazán reméljük, hogy a felsorolt szempontok segítenek az ideális papucs kiválasztásában.

 

 

Hozzászólások