Nagy küzdelem a kecskeméti asztalitenisz csarnokban – Május végén  az NB-2. 20. fordulójára került sor Kecskeméten. A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér a bajnokságban 3. helyen álló Békési TE II. asztalitenisz csapatát fogadta.

nagy kuzdelem

Nem a legerősebb csapattal érkeztek a mérkőzésre a békésiek. Márkus Enikő és Polónyi Nóra nagyon jó játékkal 3-3 mérkőzést megnyert. Jádi Dominik sajnos oltás miatt két lejátszott mérkőzés után cserére szorult, a helyére Szűcs Bence állt be, aki szintén nagy küzdéssel megnyerte az egyik mérkőzését. Gyetvai Ákos most gyengébb napot fogott ki: nem sikerült meccset nyernie. A párosok csatája döntetlent hozott.

A nagy küzdelem eredménye:

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Békési TE II. 9:9

Győztesek: Márkus Enikő 4:3, Polónyi Nóra 4:3, Szűcs Bence 2:1, Jádi 2:1, Gyetvai Ákos 4:0, Jádi / Gyetvai 1:0 Márkus / Polónyi páros 1:0
Győztesek Békési TE: Ágota Csilla 4:2, Dr. Zahorán Kristóf 4:2, Bunda Szabolcs 4:2, Vizsnyai Dávid 4:2. Bunda / Ágota 1:1, Dr. Zahorán / Vizsnyai 1:0

Fodor Miklós edző: A mérkőzés végeredménye nem tükrözi, hogy az asztaloknál milyen nagy küzdelem alakult ki. Fiataljaink küzdöttek, és amikor lehetőség volt, nyertek. Polónyi Nóra győzelmei biztatóak, hiszen kétszer is döntő szettben nyert, és közel volt ahhoz, hogy az utolsó mérkőzését megnyerje. A döntetlen jó eredmény a rutinos békésiek ellen. Gratulálok!

Folytatás: Mezőtúr ellen idegenben 2021. június 13-án. Mezőtúr, Szolnoki u. 14. Városi Sportcsarnok, 11:00 óra

 

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások