Egy különleges hétvégi program lesz október 29-30-31-én a Cifrapalotában a Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozat keretében “Sisi édes pillanatai” címmel. Csokoládé, komolyzenei szólamok és hamisítatlan 19. századi hangulat – e hívogató trióval készülünk e három napra.

sisi edes pillanatai

A magyarok kedvelt királynéja, Sisi – bár legendásan karcsú volt – rajongott az édes nyalánkságokért. E három napon megidézik Sisi édes pillanatait. A finomságokról a lajosmizsei Rimóczi-Art Csokoládé és Grillázs Szalon gondoskodik. Lesz mindenféle csokoládé, mi szem szájnak ingere.

Olyan különlegességekkel is készülnek, mint a sült marcipán, a rusztikusan tört kézműves csokoládé vagy a grillázs termékek. Grillázskóstolóval, mindhárom napon pedig az első 100 látogatónak ajándék bonbonnal is kedveskednek.

A kiállítás elegáns és korhű hangulatához zenei aláfestést Kovács Adél és Horváth Benjámin élő hegedű és cselló dallamokkal ad a vendégeknek. Duo Perpetual megidézi a bálok különleges, idilli hangulatát, kellemes aláfestést adva a kiállítást látogatók számára.

Készülnek Sisi-totóval, s a helyesen kitöltők között értékes ajándékcsomagokat sorsnak ki.

Önt is szeretettel várják a rendezvényükre!

sisi edes pillanatai

Kecskeméti Katona József Múzeum
CIFRAPALOTA kiállítóhelye

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások