Újabb asztalitenisz siker Kecskeméten! – 2021. május 15-én Kecskeméten került sor a Gyulai Asztalitenisz Klub – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér férfi asztalitenisz NB-2 dél-keleti csoport 18. fordulójára.

ujabb asztalitenisz siker

A 18. fordulóban idegenben került volna sor a mérkőzésre, de a gyulai csapat teremgondjai miatt a pályaválasztás felcserélésére került sor.

A forduló előtt a Gyulai AK a 8. helyen áll. Az őszi fordulóban nagyon szoros mérkőzésen sikerült győzni a Sparinak. Most is erre készültek a játékosok. A párosainknak sikerült megnyerni a mérkőzéseit, ami nagyban hozzájárult a jó kezdéshez. Márkus Enikő az első mérkőzésen Styrt verte, akinek ősszel sikerült minden mérkőzést megnyerni. Dr. Váradi védekező stílusa ellen Gyetvai nem találta az ellenszert.

Jádi és Drabant is magabiztosan nyert. A következő fordulókban is Dr. Váradi tudott győzni a gyulai csapatból. Szoros mérkőzéseket játszottak a többiek is, de a gyulaiaknak nem sikerült nyerni. Az utolsó fordulóban Dr. Váradi és Márkus mérkőzése a veretlenek csatája volt, amelyből Enikőnek sikerült a döntő szettben nyerni. Így újabb asztalitenisz siker született Kecskeméten.

Újabb asztalitenisz siker! Győztesek:

Kspari: Márkus Enikő 4:4, Jádi Dominik 4:3, Szűcs Bence 3:2, Gyetvai Ákos 4:3, Drabant Anita 1:1, Drabant/Füle, Gyetvai/Jádi páros 1:1 – 1:1.
Gyulai AK: Dr. Váradi Zsolt 4:3, Styr György 4:0, Tóth Jenő 4:0, Dihel Mihály 4:0, Dr. Váradi / Tóth és a Dihel/ Styr párosok 1:0 – 1:0.

Végeredmény:

Gyulai Asztalitenisz Klub – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 3:15

Fodor Miklós edző: A gyulai csapaton érezhető volt az edzés hiánya és Sarkadi hiányzása. Nagy küzdelem alakult ki minden mérkőzésen, és a hazai pálya most nekünk kedvezett. Márkus Enikő ismét bizonyított: nem talált legyőzőre. Jádi Dominik hullámzó összpontosítással játszott, a Dr. Váradi elleni döntő szettben maradt alul. Szűcs Bence és Gyetvai Ákos jó versenyzéssel nyerték meg azokat a mérkőzéseiket, amelyeket nekik számoltunk a mérkőzés előtt. A végeredmény nem tükrözi, hogy milyen szoros mérkőzések voltak. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, az újabb asztalitenisz sikerhez!

A folytatás 2021. május 29-én a békési csapat ellen lesz Kecskeméten.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Korábbi cikkünk az asztaliteniszről