Kedves Barátaink, ismerőseink, együttműködő partnereink! A Montázsmagazin cikkei, interjúi, tudósításai, programajánlói nagyon sok olvasóhoz eljutottak a magazin működésének három és fél éve alatt. A családi vállalkozásként induló on-line médium szerkesztői csapatához barátok is csatlakoztak, és írásaikkal, interjúikkal, valamint a szerkesztői feladatok részbeni átvállalásával gazdagították annak tartalmát, kínálatát.  

 

logo

 

A Montázsmagazin valamennyi szerzője és szerkesztője szívesen végezte és végzi ezt a munkát, bár mindezért cserébe csak egy „köszönöm”-öt tudunk adni. Nem tudtuk anyagilag honorálni őket, mert mi magunk sem kértünk az írásainkért, interjúinkért és reklámszerű programajánlóinkért senkitől soha pénzt. Hadd említsük meg a nevüket: Almási Zsuzsanna (Kecskemét), Antalffy Yvette (Budapest), Fitó Ica (Kecel), Garzó László dr. (Kecskemét), Kökény Éva (Kecskemét), Lakatos Ilona (Várpalota), Nagy L. Éva főmunkatárs (Kecskemét), Szabó Katalin (Kecskemét), Szalai Csilla (Budapest), Szeli Sára (Kecskemét).

Mostanra viszont olyan olvasottá és ismertté vált országos szinten a Montázsmagazin, hogy bátran merjük ajánlani szolgáltatásainkat reklámcélokra is. Meg is kell tennünk ezt, mert a magazin fejlesztéséhez szükségünk van bevételre. Ha nem teszünk szert erre, az a működés ellehetetlenüléséhez vezethet.

 

szulinap127

 

Mind az írók, költők és képzőművészbarátaink számára, mind az egyéb foglalkozások, vállalkozások népszerűsítésére felajánlunk tehát reklámfelületet, illetve reklám céljából igénybe vehető szolgáltatásokat. Egyeztetést követően mindenkinek személyre szabott ajánlatot tudunk kínálni.

1. Egy interjú elkészítése, rendezvény promóciója a Programajánlóban.

2. Öt programajánló – Ez a lehetőség az évente több tárlatot vagy könyvbemutatót szervező képzőművészek, írók, költők számára előnyös, hiszen így a téma iránt érdeklődők széles köréhez jut el a rendezvény híre. A Montázsmagazin címoldalán (www.montazsmagazin.hu) található kalendáriumban helyezzük el az adott programot, megszerkesztjük a hírt, képpel vagy plakáttal illusztráljuk, többször megosztjuk, felhívjuk rá olvasóink figyelmét.

3. Könyv, illetve kiadvány ismertetése képes beszámolóval.

4. Kiállítás bemutatása képes beszámolóval.

5. Vállalkozás bemutatása képes beszámolóval.

6. Banner/ logó elhelyezése a Montázsmagazin oldalán.

7. Apróhirdetések megjelenítése.

Kedves barátaink, ismerőseink és még ismeretlen barátaink, keressetek tehát bennünket kéréseitekkel, ezáltal mi is segíteni tudunk nektek.

 

szulinap75

 

Elérhetőségeink:
•    Weninger Endréné Erzsébet tulajdonos-szerkesztő – werzsi.werzsi@gmail.com – Telefon: 06-30-601 9246
•    Weninger Nóra főszerkesztő, info@montazsmagazin.hu – Telefon: 06-30-481 4757

 

 

 

 

Hozzászólások