A Gombold újra! Közép-Európa döntőjének divatbemutatóját szombat este a világ egyik legkeresettebb szupermodellje, Mihalik Enikő nyitja meg, aki 5 év után lép először magyar kifutóra.

mihalik_eniko

A Design Terminál minden eddiginél szélesebb körű hazai és nemzetközi összefogás mellett rendezi meg a régió legrangosabb divateseményét, a Central European Fashion Days-t (CEFD) október 3-5. között a Városligeti Műjégpályán. A rendezvény kiemelt programja a Gombold újra! Közép-Európa pályázat döntője, ahol a kifutón Mihalik Enikő szupermodell vonul majd fel először.

A Visage modellügynökség büszkesége 10 éve dolgozik töretlenül a divatszakmában, olyan divatházak bemutatóin lépett kifutóra, mint a Gucci, a Chanel, a Viktor&Rolf, a Giorgio Armani, a Givenchy, a Valentino vagy a Versace. Jelentős nemzetközi divatlapok címlapfotóin szerepelt, mint például a Vogue, a Numero vagy a Harper’s Bazaar. Emlékezetes még alakítása a L’Oreal Prodigy, vagy az YSL parfüm kampányában is.

Mihalik Enikő elkötelezett híve a magyar divatnak, töretlenül népszerűsíti a magyar tervezők munkáit a világ valamennyi divatfővárosában.

A korábbi évekhez hasonlóan a Design Terminál most is nagyszabású jótékonysági akcióval köti össze az eseményt: a CEFD teljes jegybevétele az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját segíti.

További információ

 

Hozzászólások