János vitézzel, a csizmás kandúrral és Misi mókussal is találkozhattak a gyerekek a Meseszombaton, amelyet e hét szombatján tartottak a Holnemvolt Várban, az Állatkert játszóparkjában.

Interaktív mesejátékok és bábelőadások Misi mókustól János vitézig.

Július 27-én egész napos Meseszombattal várták a gyermekeket és a családokat a Holnemvolt Várban, a Fővárosi Állat- és Növénykert játszóparkjában. Voltak mesemondók, zenés bábelőadások, interaktív mesejátékok és papírszínház is, János vitézzel, Misi mókussal és sok más ismert mesehőssel. A mese-előadások mellett napközben arcfestés, gólyalábas attrakciók, a népmesék birodalmát felidéző kézműveskedés és sok más meglepetés teszi teljessé a kínálatot.

A Meseszombat sokféle programja mellett természetesen a Holnemvolt Vár többi látnivalója, így a Cápasuli, a Sünispotály, a Hetedhét Palota mese-játszóház, a Majorság és az állatsimogató lakói, valamint a tavaly felújított, 110 éves Schäftner-körhinta, és a többi játék is várta a látogatókat. A Meseszombat az állatkerti belépőjegyekkel, illetve a csak a Holnemvolt Várba váltott belépőjegyekkel is látogatható volt, utóbbiak ezen a napon a Hetedhét Palotába is érvényesek voltak.

 

Forrás: Fővárosi Állat- és Növénykert

Hozzászólások