A Fitbalance Európa egyik legnagyobb wellnes-fitness tömegrendezvénye. A sportesemény főszervezői első alkalommal szervezték meg a Fitbalance Award gálát, ahová meghívást kaptak a hazai fitness, wellness és üzleti világ meghatározó szereplői és a média kiemelkedő személyiségei is. Díjat kapott többek között Rubint Réka, Béres Alexandra, Kiss Orsi, Nagy Adri, Szabó Zsófi és Szabó Melinda is.


Először került megrendezésre a Biotech Usa Fitbalance Award díjátadó gála. Az este folyamán Nagy Adri élőkoncerttel szórakoztatta a közönséget, Somogyi András stand up-ján pedig mindenki hangosan nevetett. A gála alatt egy meghívásos fitness-modell verseny is zajlott, amelynek győztese Szűcs Kata lett.

A díjazottak között volt a hazai fitnessvilág két kiemelkedő alakja, Béres Alexandra és Rubint Réka is.

Béres Alexandra minden idők legsikeresebb magyar fitness versenyzője, az öt fős szakmai bizottság így egyértelműen neki ítélte az „Év Fitness versenyzője- Fitness életműdíjat”.

Rubint Réka edzéseire hétről hétre ezrek látogatnak el, ezért az sem volt kérdés, hogy ő legyen „Az év női oktatója”.

Nagy Adri, Kiss Orsi és Szabó Zsófi is egy- egy kupával térhetett haza. Nagy Adri nyerte meg az év legfittebb énekesnője díjat, mivel minden nap több kilométert fut, emellett rendszeresen jár power plate edzésekre is. Kiss Orsi, a Class fm és az MTV műsorvezetője gyermekkora óta sportol: 11 évig versenyszerűen műkorcsolyázott, majd aerobic és tai bo edzőként dolgozott, és nemrég zumba oktatói vizsgát is tett. Szabó Zsófi díjazása sem véletlen, hiszen a színésznő egész életet meghatározza a sport.

A nagy sikerre való tekintettel a főszervezők úgy döntöttek, hogy jövőre is megszervezik a Fitbalance Díjátadót.

Hozzászólások