Megkezdődött az asztalitenisz férfi bajnokság. A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér férfi csapata az NB-2. délkeleti csoportjában szerepel az idén.

2021. szeptember 4-én Kecskeméten került sor a 2021/2022-s bajnokság NB-2. délkeleti csoportjának őszi első fordulójára. Mezőtúr csapata a tavalyi szezonban a 2. helyen végzett. Most a kecskemétiek hazai pályán fogadták őket.

asztalitenisz ferfi bajnoksag

Asztalitenisz férfi bajnokság

Pávics Péterrel megerősödve Jádi Dominik, Gyetvai Ákos, Szűcs Bence és Mayer László lépett asztalhoz. Az első két körben 3-3 egyéni mérkőzést sikerült magabiztosan megnyerni. A folytatásban a mezőtúriak feltámadtak – és bizonyítva, hogy a tavalyi szezonban nem volt véletlen a 2. helyük –  felzárkóztak a Sparihoz. 7:1-es állás után 9:8-as vezetésnél Jádi Dominik és Papp Dávid csatájában dőlt el a mérkőzés végeredménye. Ezt a mérkőzést döntő szettben nyerte meg Jádi, és állította be a végeredményt. A párosok fontos mérkőzések voltak, melyeket sikerült megnyerni.

asztalitenisz ferfi bajnoksag

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Mezőtúri AFC  10:8

Fodor Miklós edző: izgalmas mérkőzésen sikerült nyerni. Pávics Péter húzó ember szerepét betöltve magabiztosan nyerte meg a mérkőzéseit. Jádi és Gyetvai fel tudott nőni a feladathoz, és győzelmeikkel hozzájárultak a sikerhez. Szűcs Bence megszorította Kruchiót, de a döntő szettben alul maradt. Mayer László is játéklehetőséget kapott a mérkőzésen, de a nagy játéktudásbeli különbség miatt nem tudott kibontakozni. Fontos volt a két páros viadal megnyerése, ennek is köszönhető a győzelem.

Folytatás a jövő héten Kiskunmajsa csapata ellen.

 

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások