Legyél Te is FIT-es diák! Elindult a jelentkezés a debreceni FIT-központba! Számtalan kaland, közösségi élmény és kihívás várja az érdeklődőket a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány Fiatal Tehetség Programjában! 2020. november 20-ig várjuk minden kedves diák jelentkezését, akik idén ősszel léptek ötödik évfolyamba!

legyel te is fit-es diak

Legyél Te is FIT-es diák!

Budapest, Beregszász, Kecskemét, Miskolc, Sepsiszentgyörgy, Szolnok, Pécs, Veszprém után Debrecen is várja új FIT-eseit! Ha ismer olyan tanulót, aki szívesen venne részt izgalmas programunkban, megköszönjük, ha értesíti erről a fantasztikus lehetőségről!

A jelentkezési felületet megtalálja honlapunkon ITT!
Kérjük, tekintse meg toborzó videónkat ITT!

Elindult a FIT központ Sepsiszentgyörgyön

A FIT Program sepsiszentgyörgyi központja 25 lelkes és kíváncsi diákkal megkezdte működését. A kiválasztási folyamat után egy évindító csapatépítő programmal vette kezdetét az első erdélyi központ ötödikes évfolyamának tanéve. Hamarosan a képzés is kezdetét veszi az Egészségügyi tudatosság I. kurzussal.

A sepsiszentgyörgyi FIT Programról további információkat találnak a központ Facebook oldalán, a FIT Program honlapján, illetve az MCC erdélyi honlapján is.

MCC Vitaakadémia – Vitatréner képzés

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Vitaakadémia felvételt hirdet azok számára, akik szeretnének jól érvelni, értelmesen vitázni és képzett vitatrénerekké válnának. A kiscsoportos, ingyenes tréningprogramra 2020. november 11-ig várják a tizennyolcadik életévüket betöltött fiatalok jelentkezését.

További információk a képzéssel kapcsolatban: https://mcc.hu/hir/ingyenes-vitakepzest-nyujt-az-mcc

Kövesse a továbbiakban is az MCC FIT Program eseményeit közösségi média-felületeinken!
FACEBOOK
INSTAGRAM

Constantinovits Milán
szakmai vezető
MCC FIT Program
Mathias Corvinus Collegium Alapítvány

Mathias Corvinus Collegium
“Tehetséggondozás felsős fokon”

Web: www.mcc.hu
Cím: 1016 Budapest, Somlói út 49-53.
Levelezési cím: 1518 Budapest, Pf.: 155

 

A Montázsmagazin korábbi cikkei az MCC FIT Programról ITT és ITT olvashatók.

 

 

Hozzászólások