Óriási sikerrel, a magyar csapat győzelmével zárult múlt vasárnap este Magyarország egyik legnépszerűbb vetélkedője, a Játék határok nélkül. A 13 részes műsor 15 év után tért vissza a képernyőre. 2014. október 18-tól szombat esténként 75 percben követhették figyelemmel a nézők az M1-en Varga Edit és Harsányi Levente vezetésével.

jatek_hatarok_nelkul

A kilencvenes évek szériájának műsorvezetője, Gundel Takács Gábor ezúttal narrátorként csatakozott a csapathoz.
A 13 forduló átlagos nézettsége 558 ezer fő volt, egy-egy adásba átlagosan 1,2 millióan, a lakosság 13,6%-a kapcsolódott bele. A játék indulását nagy várakozás előzte meg, ami az első adások számaiban is tükröződött: a komoly konkurencia ellenére (az RTL Klubon az X-Faktor ment szombat esténként) az első két adás nézettsége és elérése kiemelkedő volt (nézettség 670 ezer fő, elérés közel 1,5 millió fő).
A 13 forduló és a forgatásról készült 25 perces adás (november 15-én Játék határok nélkül: A kulisszák mögött címmel volt látható a riportműsort) közel 17 órányi adásidejében az M1 csatornára kapcsolt legalább egy percre a lakosság több mint fele (53,6%-a), 4 millió 838 ezer fő.

Fotó: MTVA/Gálos M. Samu
 
Forrás: MTVA sajtóközleménye

Hozzászólások