Kecskeméti Vadaspark – 2015. augusztus 28-án, pénteken rendezik meg országosan az  Állatkertek Éjszakáját, 12 helyszínen. Kecskeméten ez lesz a negyedik alkalom, melyre szeretettel várják az érdeklődőket.

 

vadaspark7

 

A Kecskeméti Vadaskert családias, meghitt hangulattal, fáklyák fényével megvilágított kifutókkal várja a látogatókat a IV. Állatkertek Éjszakája alkalmából megrendezésre kerülő esti rendezvényén.

 

vadaspark2

 

Az országos programhoz kapcsolódva Kecskemét város állatkertje szakvezetéssel kísért esti látványetetést szervez, melynek során számos kis- és nagyragadozó faj, továbbá majomfélék etetését mutatjuk be, miközben beszélünk az állatokról szóló érdekességekről hangosítással.

 

vadaspark3

 

A látványetetést és a naplementét követően kis esti koncert veszi kezdetét a színpadnál gitárzenével és állatokról szóló dalokkal, majd esti mese felolvasása következik mind a gyerekeknek, mind az egész családnak.

 

vadaspark1

 

Egy meglepetés is lesz, mely során bemutatjuk egy ember és egy vadállat szeretetteljes kapcsolatát. A programot zenés filmkockák vetítése zárja, mely a Kecskeméti Vadaskert életébe nyújt betekintést.

 

vadaspark5

 

A Kecskeméti Vadaspark – a nagy érdeklődésre való tekintettel – már 18.30-kor megnyitja kapuit a látogatóközönség előtt, és 22 órakor oltja el fáklyái fényét, mellyel elköszön a látogatóktól és egyben a nyártól.

 

 

 

 

Hozzászólások