Az általunk rendezett Teremlabdarúgó Torna lehetőséget teremt a gyerekek számára, hogy kimozduljanak szűkebb környezetükből, hogy utazhassanak, találkozhassanak, ismerkedhessenek egymással és hazánkkal. Legtöbbjüknek erre máskor egyáltalán nincs lehetősége. A gyerekek egész évben várják ezt az alkalmat, készülnek rá. 

A határon túli gyerekek a torna napjának előestéjén érkeznek, ismerkednek városunkkal és a fogadó kecskeméti SOS Gyermekfalu életével.  A verseny nem csak a küzdelemről, a kitartásról, az ügyességről szól, hanem a sportszerűségről, a közösségépítésről is. A torna keretén belül az együttlét örömén túl, klubtagjainknak köszönhetően, a közeli Mikulás nap kapcsán valamennyi  résztvevő ajándékkal gazdagodva térhet haza.

A torna a Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokában 2013. december 1-jén reggel 8 és délután 5 óra között kerül megrendezésre. A mérkőzések nyilvánosak, bárki megtekintheti őket. A 17 órai kezdettel történő díjátadásra a rendező klub tagjain túl Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, Losonczy László az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság igazgatója, Magyar László, a LIONS Klubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, Fáriné Boros Erika iskolaigazgató, (II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola) is hivatalos.

Harsányi Zsuzsanna

Kecskeméti Szent László Lions Klub

Hozzászólások