Kecskeméti győzelem! – Férfi NB-II. asztalitenisz csapatbajnoki mérkőzést játszott a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 2020.szeptember 19-én a Vecsési Sport Egyesület ellen.  A 3. fordulóban a sparisok hazai pályán fogadták a vecsési csapatot. 

Eredmények

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Vecsési Sport Egyesület I. 13/5.

Kecskeméti győztesek: Jádi Dominik 4/4, Drabant Anita 4/4, Miskolci Kristóf 2/2, Gyetvai Ákos 4/1, Szűcs Bence 2/0, Jádi-Gyetvai, Márkus-Drabant páros 1-1.
Vecsési győztesek: Herczeg Attila 4/2, Spengler György 4/2, Urbán László 4/1, Hegedüs Tamás 4/0.

kecskemeti gyozelem

A tavalyi bajnokságban szoros mérkőzéseket játszott a két csapat. Most a kecskeméti Jádi és Drabant verhetetlen volt, Miskolci -ameddig játékban volt – hozta a mérkőzéseit, aztán a helyén Szűcs kapott játéklehetőséget. Gyetvai egy mérkőzést megnyert, és további szoros szetteket sikerült játszania. Szűcsnek nem sikerült nyerni, de szorongatta a rutinosabb vecsésieket. Így született meg a kecskeméti győzelem.

Fodor Miklós edző: Szoros mérkőzésre volt kilátás. Az ellenfél rutinos versenyzőkből áll, és különböző stílusban játszanak. A végeredmény nem tükrözi, hogy a szetteken belül milyen kiélezett küzdelem volt, amelyben a fiataljainknak sikerült felülkerekedni. Drabant és Jádi a végjátékokban többször is fordítani tudott hátrányból, és megnyerte a szetteket. Két játszott forduló után veretlen a csapat.

Gratulálunk mindenkinek, aki jelen volt és játszott.

Folytatás október 4-én Szolnokon a Jászkun Volán SC. Kft. II. csapata ellen.

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér honlapja ITT érhető el.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Megkezdődött a női asztalitenisz bajnokság Extra Ligája

 

 

 

Hozzászólások