Kecskemét 2023-ban is kiállítja! – Felhívás a Városi Civil Kerekasztal minden szervezetéhez! ”Kecskemét is kiállítja” címmel a Városi Civil Kerekasztal 2023-ban is megrendezi a Városi Kulturális Gálaestet. A rendezvény városunk sokszínű kulturális életet és értékeit kívánja bemutatni, tovább építve a Gála hagyományait.

kecskemet
Szeretnénk megmutatni, hogy Kecskemét városát méltán nevezik a Kultúra Városának, s nagyon sok tehetséggel és lehetőségekkel rendelkezik.

A rendezvény várható időpontja 2023. február 14.

Szereplési lehetőséget kínálunk mindazon együttesek, szólisták produkciói számára, akik saját területükön kimagasló minőséget képviselnek, és gazdagítják kulturális palettánkat.

A legkülönbözőbb műfajokban várjuk a jelentkezőket:

– előadóművészet (vers, próza, színielőadás),
– ének (könnyűzene, komolyzene, musical, jazz stb.),
– zenei együttesek,
– énekzenei csoportok,
– tánc (egyéni, páros, csoportos),
– egyéb műfajok

A műfaji sokszínűség mellett a színpadi produkció kialakítása is meghatározó szempont, ezért a jelentkező előadókat, előadásokat a Kecskemét Kultúrájáért Alapítvány szakembereiből és civilekből álló csoport fogja megtekinteni, és segíti a kiválasztottakat a felkészülésben.

Kérjük azokat, akik szeretnének részt venni, vagy javaslatuk van a bemutatkozó előadókra, csoportokra, jelentkezzenek a 30/321-3503-as telefonszámon Rémán Csongornál, vagy írjanak a reman.csongor@maltai.hu email címre.

 

Jelentkezési határidő: 2022. december 15.

 

Kapcsolódó cikkünk