A kecskeméti CSAKPont márciusi hírlevele – El sem hiszitek, de már három éve dolgozunk azon, hogy különféle kezdeményezésekkel próbáljunk minél több család segítségére lenni. Ezt szolgálta a kecskeméti Család- és KarrierPONT megnyitása, egy kutatáson alapuló, átfogó problématérkép összeállítása, a tanácsadások elindítása, a számos program – köztük tréningek, képzések és foglalkozások – szervezése. Valamint a honlap, illetve a Facebook-oldalunk kialakítása.

Közben azt is megtanultuk, hogy ha személyesen éppen nem találkozhatunk, hogyan váltsunk, és tegyük meg azt az online térben annak érdekében, hogy mindig elérhessetek bennünket. Projektünk ugyan a végéhez közeledik, de még nem búcsúzunk. Az utolsó két hétre is tartogatunk egy-két programot. Olvassátok csak!

csakpont

„NŐK A CSÚCSON” – 2021-BEN IS!

Csoportosan ugyan nincs módunk – a 2019 óta tartó – szabadtéri mozgásra ösztönző programunkat megismételni, de bátorítunk mindenkit, hogy szűk családi vagy baráti körben vágjatok neki a csúcsra vezető útnak! Pazar látványt nyújt ilyen magasságból Kecskemét, és akár még egy színpompás naplementét is elcsíphettek! Az erről készült fotókat és videókat a csak.kecskemet@gmail.com címre várjuk! A beküldők között a Konyhatündér Tippek jóvoltából ökopalackot és uzsidobozt sorsolunk ki!

Bővebb információ 

csakpont

A KIS NASIKTÓL A NAGY CSALÁDI ÉTKEZÉSEKIG – ONLINE

Mi ad nagyobb örömöt: ha titokban (vagy nem titokban) nassolunk, vagy amikor a család együtt étkezik? Érdemes megvizsgálni, hogy milyen előnyökkel jár egyik vagy a másik! A Paradicsom Lakásétterem tulajdonosától és séfjétől, Rimaszombati Andreától választ kapunk.

Kíváncsi lettél? Szívesen részt vennél a díjmentes online foglalkozásunkon? Kattints a részletekért!

Helyszín: ONLINE

Időpont: 2021. március 23., kedd 16.00 óra

Bővebb információ  

Regisztráció  

ONLINE NYITVA VAGYUNK

A kecskeméti CSAKPont iroda március 31-éig ONLINE ügyfélszolgálattal és ingyenes pszichológiai, mentálhigiénés és jogi tanácsadással várja az érdeklődőket.

A tanácsadás igénybevételének menete:

– a jelentkezéseket a csak.kecskemet@gmail.com e-mail címre várjuk, a téma megjelölésével, valamint telefonszám megadásával

– ezt követően telefonon egyeztetünk időpontot az érdeklődőkkel.

Telefonszámaink: +36 76 737 193, +36 20 331 7735 vagy +36 20 310 1850

Online elérhetőségeink:

Hívjatok, írjatok, keressetek nyugodtan!

A KARRIERLEHETŐSÉGEK LEGFRISSEBB GYŰJTEMÉNYE

A kecskeméti Család- és KarrierPONT weboldalán hétről hétre összegyűjtjük a legfrissebb karrierlehetőségeket, a hagyományostól eltérő foglalkoztatási állásajánlatokat. Bízunk benne, hogy az aktuális kínálatban mindenki megtalálja a céljainak leginkább megfelelő lehetőségeket!

Az aktuális állások elérhetősége 

VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁS E-LEARNING

Ha saját vállalkozás indítását fontolgatod, vagy akár már el is indítottál egyet, akkor számodra is hasznos lehet a Vállalkozóvá válást elősegítő ismeretek elsajátítása című háromrészes online tananyagunk, amelyet előzetes regisztrációt követően ingyenesen elvégezhetsz. A tananyag az önismereti alapoktól indulva foglalkozik a vállalkozás tervezésével és az alapítással.

Bővebb információ  

Igénylés 

VÁRJUK MUNKÁLTATÓK CSATLAKOZÁSÁT IS CSAPATUNKHOZ!

Munkáltatóként érdekesek lehetnek számodra a családbarát szervezet és munkahely kialakítását segítő eszközök, valamint a különféle atipikus foglalkoztatási formák megismerése. A munkáltatók érzékenyítése és eszközök bemutatása a családbarát vállalati kultúra, valamint működés megteremtésének támogatására című egyrészes online tananyagunk ebben nyújt segítséget.

Bővebb információ  

Igénylés 

csakpont

ALKOTÓI PÁLYÁZAT KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK – LEZÁRULT

Lezárult a kecskeméti Család- és KarrierPONT Együtt a család – otthonról dolgozunk címmel meghirdetett kreatív alkotói pályázata. A beérkezett munkákat – rajzokat, írásokat – előzsűriztük, majd a Tanácsadói Testületünk és Segítő Hálózatunk tagjai kiválasztották a legjobbakat. A pályázóknak ezúton is köszönjük a beküldött jobbnál jobb alkotásokat, nem volt könnyű dolga a zsűrinek.

A nyerteseknek tisztelettel gratulálunk, ajándékáról és annak átvételi lehetőségéről mindenkit e-mailben értesítünk!

A díjazott pályamunkákat honlapunkon (www.nokcsaladmunka.hu) és FB-oldalunkon is közzétesszük, figyeljétek oldalainkat!

ELŐKÉSZÜLETBEN

VIDEÓ: a 2021. március 31-én záruló projektünket, eredményeinket bemutató kisfilm

E-LEARNING TANANYAG munkaadóknak és munkavállalóknak a home office alkalmazásának elősegítésére. Terveink szerint 2021. március 25-étől a www.nokcsaladmunka.hu oldalon már elérhető lesz, de ha elsőként szeretnél értesülni a feltöltésről, iratkozz fel e-mail címed megadásával a honlapon elérhető azonnali értesítési funkcióra!

Rendezvényeinken a részvétel INGYENES, de előzetes regisztrációhoz kötött!

A hatályos járványügyi előírásoknak megfelelően jelenleg csak online vagyunk elérhetőek.

A kecskeméti Család- és KarrierPONT által szervezett programok az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat részeként valósulnak meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén az AIPA Kft. és a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület konzorciumi partnerek irányításával.

a kecskeméti CSAKPont csapata nevében

Szász Angéla

Kecskeméti Család- és KarrierPONT

Cím: 6000 Kecskemét, Reile Géza utca 22.
Telefonszám: +36 76 737 193
E-mail: csak.kecskemet@gmail.com
Weboldal 
Facebook-oldal 

 

Hasonló témájú cikkünk

 

Hozzászólások