Kreatív fotópályázatot hirdet Kamera Família néven, „A család” témában a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház a megye általános iskoláinak alsó tagozatos diákjai részére.

Fényképezd le! Írj róla! Küldd el!
A pályázatra szánt fényképeket A/5 méretben, fotópapírra nyomtatva várják. Azt kérik, minden pályázó írja meg kézzel – legfeljebb A/5 méretben –, hogy a megörökített nyári, családi pillanat miért kedves és fontos!

A fotókat – a kitöltött pályázati felhívással – postai úton vagy személyesen a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház címére várják (6000 Kecskemét, Reile Géza utca 22.).

Beküldési határidő: 2018. szeptember 17., hétfő

A legjobbnak ítélt képek készítői – a fotókból rendezett tárlat megnyitója keretében – értékes díjakban részesülnek. A nyeremények között szerepel élménypark és élményfürdő belépő, valamint különféle összegű kultúra utalvány.

A programot a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház valósítja meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával.

További információ és jelentkezési adatlap az eselyteremtes.bacs@gmail.com e-mail címen vagy a +36 20 332 3850-es és a +36 20 310 1850-es telefonszámokon kérhető.

 

 

Hozzászólások