Családi programok szombaton Kecskeméten, a Széchenyivárosi kispiacon – Július 11-én szombaton, a Széchenyivárosi kispiac több okból kifolyólag is tartogat majd meglepetést a kilátogató érdeklődőknek.

csaladi programok

Ismét kezdetét veszi a baba, felnőtt, új és használt ruházat, játékok, mesekönyvek és egyéb csecsebecsék börzéje. Ezeknek helyszíne a Széchenyivárosi kispiac csarnoka lesz.

Mint már megszokhatták, – most is, mint minden szombaton – kedvükre válogathatnak a trendi cipők színes választékában.  Több népszerű kézműves összefogásának köszönhetően népies díszítésű és hangulatú mézeskalácsokkal, gyönyörűen horgolt ajándéktárgyakkal, bőrből készült használati és dísztárgyakkal, különleges pontfestő technikával készített alkotásokkal is találkozhatnak. A kézművesek itt nem csak bemutatkoznak, de annak, akit érdekel, betekintést engednek szakmájuk rejtelmeibe is.

Jó hír az ásványok szerelmeseinek, mert a piacon majd kedvükre válogathatnak szervezetük állapota, horoszkópjuk, vagy éppen szimpátiájuk szerint a gyógyító ásványok között.

csaladi programok

Összefogásuknak köszönhetően bővül és színesedik a Széchenyivárosi kispiac szombati kínálata. Nem mellékesen méltán foglalhatja el otthonaikban egy-egy alkotásuk a számukra kiválasztott kitüntető helyet. A méltatlankodó gyomor megnyugtatására pedig nyalánkságok, finom harapnivalók, friss gyümölcsök szolgálnak majd.

Minden hónap második szombatján 7.00-14.00-ig kibővült kínálat és családi programok várják a Széchenyiváros és Kecskemét lakosait a Széchenyivárosi kispiac.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Vásárok Kecskeméten, a Széchenyivárosi Kispiacon

 

 

Hozzászólások