Az elmúlt időszak a vendéglátóipari vállalkozásokat is nehéz helyzetbe hozta, de idén is folytatjuk a hagyományt, és nem marad el a Hírös Hét Fesztivál egyik legkülönlegesebb színfoltja, a Hírös Vacsora. 2021. augusztus 26-án, Kecskemét főterén 13. alkalommal hívjuk tagjainkat és vállalkozásainkat a jótékonysági estre a Kecskeméti Csárda csapatával közösen.

jotekonysagi

A járványügyi előírásokat betartva, két turnusba szervezve – 17.00 és 19.00 órai kezdettel – várjuk vendégeinket megújult kínálattal az alábbiak szerint:

  • Kecskeméti Hírös Grilltányér (konfitált sertéstarja sült fokhagymakrémmel kenegetve, grillezett jércemell steak mézes-dijoni öntettel, fűszeres burgonyapürével, olívás-citrusos kevert salátával),
  • Vörösboros, tüzes marhapörkölt pásztortarhonyával és vecsési savanyúság kavalkáddal

A jótékonysági Hírös Vacsora menüjének ára elővételben 2.700 Ft, a helyszínen 3.000 Ft, amely egy pohár fröccsöt vagy ásványvizet is magában foglal. A jegyelővételnél szíveskedjenek jelezni, melyik időpontot választják! Abban az esetben, ha az eladott jegyek száma eléri a 450 db-ot turnusonként, a jegyértékesítést lezárjuk.

Amennyiben módjukban áll, örömmel vennénk, ha az eseményt, s így a tanulni vágyó, nehéz szociális körülmények között élő diákokat ily módon Önök is támogatnák.

20 vacsorabelépő elővételi megváltása esetén egy menüt térítésmentesen adunk ajándékba, és támogatóként is megjelenési lehetőséget biztosítunk.

A jótékonysági Hírös Vacsorára jegyek a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ügyfélszolgálatán kaphatók. (Kecskemét, Árpád krt. 4.).

További információ Tóth Anitától kérhető a 76/501-508-as telefonszámon. Asztalfoglalási igényüket a Kecskeméti Csárdával szükséges egyeztetni a 0630/327-0570-es telefonszámon.

Várjuk mielőbbi megtisztelő visszajelzésüket!

 

A 2020-as jótékonysági Hírös Vacsoráról itt olvashatunk

 

Hozzászólások