Az idei jótékonysági akciójukkal is nehéz sorsú családok és gyermekek karácsonyát szeretnék szebbé, örömtelibbé tenni a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház munkatársai. A december 6-áig tartó időszakban már nem használt, de még jó állapotú játékokat és mesekönyveket várnak a Reile Géza utcai esélyteremtési irodába. A gyűjtés mellett középiskolás fiatalok jelentkezését is örömmel veszik, hiszen önkéntes munkájukkal csomagolják majd be a felajánlott ajándékokat.

esely-plakat

Mindössze néhány hét és beköszönt az adventi időszak. Hogy a karácsony szebb és örömtelibb legyen a nehézsorsú családoknak és gyermekeknek, mesekönyv és játékgyűjtést szervez a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Iroda 2014. november 5-e és december 6-a között. A padláson porosodó mesekönyvek és játékok jó helyre kerülnek azoknál a családoknál, akik áruk miatt ezeket nem engedhetik meg maguknak.

Az otthon már nem használt, de még jó állapotban lévő, tiszta játékokat és könyveket az esélyteremtési iroda Reile Géza utca 22. szám alatti épületében adhatják le hétfőn és pénteken délelőtt 10 és 12 óra között vagy szerdán délután 13 és 17 óra között, valamint csütörtökön délután 16 és 18 óra között. További információ a +36-20/332-87-11-es mobilszámon kérhető. A legtöbb könyvet és játékot gyűjtő osztályokat az önkéntes tevékenységüket elismerő emléklappal jutalmazzák.

Várják továbbá fiatal önkéntesek jelentkezését is név és elérhetőség megjelölésével az eselyteremtes.bkm@gmail.com e-mail címen. Segítségükkel csomagolják majd be decemberben az összegyűlt felajánlásokat.

Hozzászólások