Ittzés Tamás, a Bohém Ragtime Jazz Band vezetője tavaszi jazzprogramokat ajánl zeneszeretőknek…

1. Bohém-klub Óbudán 2018. április 19-én, csütörtökön 19.00 órakor új zenekari taggal. Csütörtökön este ismét bevesszük magunkat a Kulteába, ezúttal Hegedüs Csaba bendzsós-gitáros kedvencei lesznek műsoron.

Aki volt a legutóbbi klubon vagy a Bohém Fesztiválon, az tudja, hogy ettől a hónaptól Korb Attila megvált a zenekartól, utóda Bera Zsolt, aki hosszú évekig a Hot Jazz Bandben harsonázott (és ott kapott Kossuth-díjat). Attila döntése már évekkel ezelőtt várható volt, annyi helyre hívták játszani, hogy borítékolható volt, hogy egy idő után felmondja a Bohém-kötöttséget. Mindenesetre ezúton is nagyon köszönjük neki az együtt eltöltött 21 esztendőt! Reméljük, Zsolttal is megélünk ennyit 🙂 Az óbudai klub címét, telefonszámát ITT lehet megtalálni. 

2. Meghívó kecskeméti családi beszélgetésre (2018. április 21. szombat 16.00 óra)

Ez csak Bohém-közeli esemény, de talán nem baj, ha idecitálom: a kecskeméti Katona József Megyei Könyvtárban lesz egy beszélgetés feleségemmel, a Bohém-színpadról is ismerős Mudrák Mariannal és velem most szombaton du. 4-kor, erre is várunk minden ráérő Bohém-barátot 🙂 Ha meggyógyulunk addig, még zenélünk is egy kicsit…

3. Lesz-e JAZZFŐVÁROS?

Egyre többen kérdezik, s elég sokat dolgoztam, dolgozom azon, hogy legyen. Az a legvalószínűbb, hogy lesz, de kicsit egyszerűbb verzióban. Azt az ígéretet kaptam az önkormányzattól, hogy a végső válasz napokon belül megérkezik. Addig is: augusztus 2-5. (bár inkább csak aug. 3-4.)

4. JAZZLEGENDÁK 3. (2018. május 6., vasárnap 18.00 óra)

A rendhagyó jazztörténeti sorozatunk befejező része viszont biztosan lesz, a kecskeméti Hírös Agórában persze. Ha van már bérleted, de szeretnél másokat is hozni, minél előbb vedd meg a jegyedet, és írd meg a megrendelésben, hogy hová szól a bérleted, így a bérleted mellé próbáljuk adni a jegye(i)det is. Ha nincs még jegyed, akkor a Bohém Webáruházban  válthatsz belépőt, illetve a helyszínen, vagy ezen a honlapon

 

JÓ SZÓRAKOZÁST A BOHÉMEK MŰSORAIHOZ!

 

Hozzászólások