Kodály Művészeti Fesztivál 2017 – Az idei fesztivál Kodály Zoltán születésének 135. és halálának 50. évfordulója jegyében zajlik. A kettős évforduló tiszteletére a fesztivál programjának középpontjában Kodály zeneszerzői munkássága áll.

A hagyományokhoz híven széles zenei kínálattal várjuk az érdeklődőket: nagyzenekari estek, szólóestek, gyerekprogramok, színházi előadások és néptánc is szerepel a programban.

A színvonalas zenei programok idén táncszínházi előadással – a Kecskemét City Balett közreműködésével – és filmvetítésekkel is kiegészülnek. Idén is több helyszínen várjuk a zene szerelmeseit!

Kecskemét Főtere, Városháza udvar, Református Újkollégium, Piarista Templom, Barátok temploma, Ifjúsági Otthon udvara, Nagytemplom

A fesztivál ideje alatt a Főtér különböző pontjain 19.00 órai kezdettel örömzenélést tartanak a kecskeméti Kodály Iskola zeneművészeti szakközépiskolásai.

Jegyek kaphatók:
online ITT  vagy személyesen: Hírös Agóra Kulturális Központ, Kecskemét, Deák Ferenc tér 1. munkanapokon 14-19 óra között.

 

Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. 6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 1-3. tel: 76/503-880, fax:76/503-890

 

 

 

Hozzászólások