5 hét múlva (2017. augusztus 3-6. között) itt a JAZZFŐVÁROS fesztivál több, mint 70 koncerttel, napi 20 óra zenével, de ha jegyet veszel, ingyen kapsz minden programot, ami a fesztivál területén lesz, s az bizony nem kevés. A strandolástól a gyerekjátékszigeten a veteránautó-bemutatóig terjed a skála, sok gyerekfoglalkozás is lesz, swingtánckurzus stb. De mindezért talán még fizetned sem kell egyáltalán. Összeszedtük, mi mennyibe kerül, lássuk tehát az anyagiakat! 

Minden INGYEN, HA…:
a.) ha 14 éven aluli vagy, akkor felnőtt kísérettel ingyen bejöhetsz az egész fesztiválra! A karszalagodra a bejáratnál rá kell írni a veled lévő felnőtt telefonszámát, ha netán elvesznél.
b.) LEGYÉL ÖNKÉNTES! Ha jelentkezel a fesztiválra segíteni (középiskolások napi 3 órát, egyetemisták, felnőttek max. napi 5-6 órát), akkor nem csak bérletet kapsz a 4 napos fesztiválra, hanem minimális ellátást is, amikor dolgozol. Amikor nem, akkor pedig ingyen bulizhatsz! Ki kell töltened egy kis kérdőívet, s ITT jelentkezhetsz. Határidő: július 10.  

Szombati napijegy 1.400 FT-ÉRT (pólót is kapsz):
A leglátogatottabb nap a szombat, amit szinte ingyen végigélvezhetsz. Nevezz a JAZZFŐVÁROS futásra a Dombnál (nevezés helyben 1.400 Ft-ért), s egy szinte jelképes táv lefutása után (a futás 11.30-kor kezdődik a Domb futás után) a célba érkezve megkapod az aznapi belépésre jogosító karszalagodat! A nevezéssel együtt JAZZFŐVÁROS pólót is kapsz, már a rajtnál fel kell húznod, hogy mindenki abban fusson.

Esti jegy 1500 FT-tól:
Idén lesz egy külön Mercedes-Benz színpad a strandon azoknak, akik csak este érnek rá és bele akarnak szagolni a hangulatba, de akkor már napijegyet nem vennének. Innen nem lehet átmenni a fesztiválterületre, de csupa olyan zene lesz, amit nem kell bemutatni: blues, boogie-woogie, rock’n’roll. Elővételben (júl. 25-ig) csak 1.500 Ft esténként (20-24.00), július 25. után és a helyszínen 1.900 Ft, bejárat a strand felől.

– Napijegy 2.925 és 3.675 FT-tól:
Ha van Kecskemét-kártyád, akkor a jegy.hu kecskeméti partnerirodáiban 25%-os kedvezménnyel válthatsz napijegyeket. Csütörtökre 3.900 helyett 2.925 Ft-ért, péntek-szombat-vasárnapra 4.900 Ft helyett 3.675 Ft-ért. A kedvezmény július 25-ig él csak, a Kecskemét-kártya elfogadására később és a helyszínen már nincsen mód!

– 4 napos bérlet 11.900 FT-ért!
MINDEN program (nem csak a 70 koncert, hanem a fürdés, gyerekprogramok stb.) ár/érték arányban is a lehető legkedvezményesebb (persze, ha nem választod a legelső ingyenes verziót). Belépőket a jegy.hu rendszerében (azonnali bankkártyás fizetés) és a Bohém Webáruházban (banki átutalással és PayPal-es fizetéssel) vásárolhatsz.

Ne feledd, ha csak strandra mennél, az fejenként 1.000 Ft-ba kerülne a Domb Beachen. Amikor számolsz otthon, nyugodtan vond le azt az ezrest a JAZZFŐVÁROS belépő árából és rá fogsz jönni, hogy ennél olcsóbban soha sehol nem fogod jól érezni magad! VÁRUNK!!!

 

Bohém üdvözlettel: Ittzés Tamás, Dr. Bohém

 

 

Hozzászólások