Megkezdődött az asztalitenisz női NB-I. őszi fordulója. A 2021/2022-s bajnokság női NB-I. délkeleti csoportjában négy csapat mérkőzik egymással: ATSK Szeged, ASE Orosháza II., Statisztika Utánpótlás Akadémia II. és a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér II. A csoportos lebonyolítás helyszíne Kecskemét,  2021. november 12-13-án játsszák le a csapatok az őszi forduló mérkőzéseit.

Az asztalitenisz női NB-I. őszi fordulója

Az ATSK Szeged kérésére előrehozták a Kecskemét elleni mérkőzést, így 2021. november 10-én küzdöttünk meg velük a Balla József sportcsarnokban (Damjanich Iskola). Versenyzőink magabiztosan nyerték a mérkőzéseiket. Polónyi, Márkus és Farkas esélyt se adott a fiatalokból álló szegedieknek.

oszi fordulo

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér II. – ATSK Szeged  10/0

Győztesek Kecskeméti Spartacus: Polónyi Nóra 3/3, Márkus Enikő 3/3, Palincsárné Farkas Szilvia 3/3, Palincsárné Farkas – Polónyi 1/1.
Győztesek ATSK Szeged: Erdélyi Blanka 3/0, Hangai Flóra 3/0, Pelyva Boglárka 3/0, Hangai – Pelyva 1/0

Szabó Krisztián edző: A szegedi fiatal csapat ellen együttesünk rögtön az elejétől kézbe vette az irányítást és határozott játékkal érvényesíteni tudtuk az erőfölényünket a mérkőzés végéig minden meccsben. A jó indulásunk fontos volt a következő mérkőzések szempontjából, önbizalmat gyűjthettünk. Gratulálok a csapatnak!

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Hasonló cikkünk 

 

Hozzászólások