Szász Jenőnek, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnökének levele –  Egy évvel ezelőtt indítottuk útjára az I. Budapesti Székely Bált azzal a nem titkolt céllal, hogy a rendezvény sikere, jó hangulata erősítse az összetartozás érzését, szilárdítsa a magyar-magyar összefogást, fejlessze Székelyföld és az anyaország kapcsolatát, illetve segítse rászoruló nemzettársainkat.

szekely_bal1

2015. február 14-én a felújított Várkert Bazárban rendezzük meg a II. Budapesti Székely Bált, amelyet nagy tisztelettel ajánlok szíves figyelmükbe. A bál teljes bevételét jótékonysági céllal ezúttal négy székely közösségnek ajánljuk fel: a marosvásárhelyi Szent Erzsébet Társulás árváinak, a székelyudvarhelyi Református Öregotthon időseinek, az oklándi unitárius és a Hertelendyfalvára kitelepített székely közösségeknek.

szekely_bal2

A bál fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke, védnöke Tarlós István, Budapest főpolgármestere. A bál programja és a vacsora menüválasztása a székely hagyományokra épít. A rendezvény szervezőiként azon leszünk, hogy az I. Budapesti Székely Bálon szerzett tapasztalataink alapján egy még rangosabb társadalmi eseményt ajánljunk Önöknek!

szekely_bal3

Minden további információval és jegyrendeléssel kapcsolatban keressék fel a www.nski.hu weboldalunkat, ahol részletes és kimerítő tájékoztatást talál a II. Budapesti Székely Bálról.
Szeretettel várunk mindenkit, megtisztelnek részvételükkel.

Hozzászólások