Hol a Te békéd forrása? – Ügynökségi összefogás és jótékonysági licit a békéért  – Meghosszabbították a jótékonysági licitre beküldhető grafikai munkák határidejét: 2022. március 15-ig várják a magyarországi ügynökségek felajánlását, hogy közös összefogással támogassák Ukrajnából menekülő embertársainkat.

te beked forrasa

Hol a Te békéd forrása?

Alkotó közösségként mi, a Salt Communications Kft. is részt szeretnénk vállalni a saját eszközeinkkel és tehetségünkkel abban, hogy minél több pénzadomány összegyűlhessen a menekültek támogatására. Te, mint alkotó ember, Ti, mint alkotó közösség, kérünk, hogy csatlakozzatok hozzánk, vegyetek részt szolidaritási árverésünkön! Velünk együtt ajánljatok fel ügynökségenként 1 darab, a megadott témára készített munkát, grafikát, amelyet jótékonysági licitre bocsátunk.

A befolyó összeget közvetlenül a Magyar Máltai Szeretetszolgálat adományalapja kapja.

Az alkotásokat képleírással (max. 300 karakter), kezdő licit megadással, jó minőségű fotóval meghosszabbított határidőre, 2022. március 15. (kedd) éjfélig várjuk a salt@salt.hu email címre. Az online licit a Salt Communications Facebook oldalán fog zajlani 2022. március 16. (szerda) és 18. (péntek) között. Az eredményhirdetésre március 18-án, pénteken kerül sor.

A grafikai felajánlások témája:

Hol a béke forrása?

  • A béke, mint egyetemes emberi ethosz, erkölcsös emberi alapállás, kitüntetett érték, mind az egyén, mind a közösség vonatkozásában.
  • A béke rendezett viszony önmagammal, a másik emberrel és a világgal.
  • A béke ellentéte nem csak a háború, hanem minden, ami ezt a viszonyt megzavarhatja.
  • A béke, az egymás iránti jószándék, megértésre törekvés, tisztelet, elfogadás, együttérzés, szolidaritás, az egyetemes emberi értékek elfogadása, elismerése, és törekvés ezek betartására…

Hol a Te békéd forrása?

  • Műfaj: nyomtatható grafika
  • Méret: tetszőleges, de ne legyen kisebb A/4-nél és ne legyen nagyobb A/1-nél.
  • Szín: CMYK nyomtatással előállítható grafika
  • Papír: 250g ofset vagy matt műnyomó

A felajánlott ügynökségi munkákra leadott legmagasabb összegű licitálók a befizetés után nyomtatott formában kaphatják meg a készített grafikát, kiegészítve egy elismervénnyel. A postázás (tárgy, elismervény) a felajánlók feladata.

Nagyon köszönjük az eddig beérkezett alkotásokat, és várjuk további ügynökségek csatlakozását is, hogy minél több pénzadományt gyűjthessünk közösen a menekültek megsegítésére!

Hol a Te békéd forrása?

A grafikai felajánlások specifikációja és további részletek itt.

Forrás: Salt Communications Kft.

 

Hasonló cikkünk:

Csapó Virág és Frigyesi Tünde csalt mosolyt a kunadacsi ovisok arcára

 

Hozzászólások