CSAPÓ VIRÁG ÉS FRIGYESI TÜNDE CSALT MOSOLYT A KUNADACSI OVISOK ARCÁRA – A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművészei és dolgozói megfeszített munkatempójuk ellenére előszeretettel állnak jó ügyek mellé.

Csapó Virág például korábban örökbe fogadta a Kunadacsi Igazgyöngy Óvodát, ahova rendszeresen szállít adományt. Szeptemberben is ellátogatott az intézménybe, de ezúttal a ruhákkal és játékokkal teli zsákok mellett különleges vendégeket is vitt magával.

Csapó Virág barátai, kollégái, ismerősei már tudják, ha gyermekük kinövi a ruhákat vagy megunja a játékokat, Virág közvetítésével jó helyre kerülnek.

A színművésznő ezúttal is telepakolt autóval érkezett a kunadacsi óvodához: ruhák, játékok, bicikli találnak új gazdára hamarosan.

Az adomány mellett nagy meglepetésben volt része a gyerekseregnek: a színház rendezőasszisztense, Frigyesi Tünde “Tücsi”, illetve négylábú társai, Zuzu és Pilla csatlakoztak Virághoz. A Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány önkéntese bemutatót tartott két terápiás kutyájával, amelyben a gyermekek is részt vehettek.

 

Megtanulták a legfontosabb vezényszavakat és a hozzájuk tartozó kézjeleket, láthatták, milyen ügyesen és fegyelmezetten dolgozik Pilla, és persze kedvükre simogathatták Zuzu puha bundáját. Nem maradhatott el a kutyusokkal közös mókázás sem, óriási kacagások követték az apró lábak között átbújó vagy épp hátmasszázst szolgáltató Pillát.

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások