Egy hétig tartó érdekes programokra várják a párokat a szervezők: a Parázs Pasztorális Központ, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete. Ezzel szeretnék felhívni a figyelmet a család és a házasság fontosságára. A programsorozat vasárnap, február 9-én egy sétával indul, mely közben ökumenikus áldást kapnak a résztvevők a kecskeméti Öregtemplom előtt.
Február 9-én a Vasútkertből indulunk 15 órakor. Elsétálunk a nagytemplomig, ahol több felekezet lelkipásztorai megáldják a sétán résztvevőket. A Szórakaténusz Játékmúzeumban pedig forró teával fogadnak minket és egy népmesét is láthatnak a gyermekek – mondta Néma Attiláné Ella, a Parázs Pasztorális Központ koordinátora.
A jövő hét minden napjára szerveznek programokat az érdeklődőknek: A Szerelmi Kalandtúra például négy érdekes kapcsolatépítő feladatot tartalmaz, amelyet a hét során kell teljesíteni. Ehhez azonban regisztrálni kell a honlapjukon:

Érdemes minden feladathoz regisztrálni, mert értékes ajándékokat lehet nyerni a hét folyamán. Február 12-én 17.00 órakor Örökké izzó szerelem címmel egy flashmob gyülekezőhelye lesz Kecskemét főtere. 14-én megtudhatják a regisztrált párok, hogy milyen a szerelem íze, hiszen egy különleges vacsoraesten vehetnek részt. A programokról csütörtökön este tartottak sajtótájékoztatót a Bozsó Gyűjteményben.


Sokan gondoskodnak arról, hogy a résztvevő párok jól érezzék magukat és egy pillanatig se unatkozzanak. A részletes program a plakáton található. Egy gyors regisztrálás, és nem marad le senki egyetlen programról sem. A regisztráció után mindenki részletes információt kap e-mailben. Minden program ingyenes, kivétel a vacsoraest, melynek önköltségi ára 1900 Ft/fő.

Itt találod a jelentkezési lapot!

A Szerelmi Kalandtúra idejére jelentős kedvezményeket kapnak az „útlevéllel” megjelenő párok az alábbi helyeken:
Aranyhomok Hotel wellnes részlegében 20 %
Családi Kiss Cukrászat 20%
Művész Kávézó – Art Café 20%
Jakó Cukrászda 10%
Alibi kávézó & toast-bár 10%

Február 16-án, vasárnap a város valamennyi katolikus templomának szentmiséin megáldják a házaspárokat!

Szép hetet kívánunk mindenkinek!