A Házasság hete programjai közepette a következő hetekben bőven lesz lehetőségünk ápolni a párkapcsolatunkat! 2020-ban immár 8. alkalommal szerveződik a Szerelmi kalandtúra Kecskeméten, amely több héten át tartó párkapcsolat-építő játék számos helyszínnel és feladattal. Szólj a barátaitoknak is!

Sokféle program vár rátok: online állomások, kiállítás, kávézók, borbár, sörház, könyvesboltok stb… A 30 állomásból 10-et kell teljesíteni a remek nyereményekért. A Szerelmi kalandtúra állomásai és feladatai között szép számmal akad szabadon választott időpontban teljesíthető is – 2020. február 8. és március 28. között. Az állomások teljesítését a párok egy papíralapú útlevélben igazolhatják a helyszíneken kapott matrica beragasztásával.

JELENTKEZNI ITT LEHET a Szerelmi kalandtúra programjaira!
Érdemes követned és kedvelned:) a Szerelmi kalandtúra Fb oldalát az új hírekért!
Február 8-án indul a kalandtúra a Házasság hete nyitórendezvényén, tehát ez már pontot ér!

A nyitóprogram mottója:
Lépj be az elkötelezett szerelem kapuján, és ropj egy táncot a házasságért!
Február 8-án 16.00 órakor a Megyei Könyvtár előtt
Rövid flashmobszerű akció a Kecskemét Táncegyüttes táncosainak vezetésével.

Várjuk mindazokat, akik vallják, hogy a házasság jó dolog, életre szóló szeretetszövetség, így érdemes tenni érte. Gyere el, ha így gondolod, nem kell házasnak lenni hozzá, és még tánctudás sem szükséges. Kb. fél órás program. Utána akár a könyvtárban is gyűjthetsz pontokat, ahol több program is fut a Szerelmi kalandtúra keretében.

A Parázs Központ által szervezett programokról ITT található bővebb infó.

A szív piktogrammal jelölt programok a Szerelmi kalandtúrán is pontot érnek! Persze február 16. után is számos állomás vár rátok, de a maximalisták már most teleírhatják a naptárjukat február 8-16. között.

Nagyon várunk titeket a rövid nyitóprogramon február 8-án 16.00 órakor a Megyei Könyvtár előtt! Népszerűsítsük az életre szóló elköteleződést, és mi is újuljunk meg benne! 🙂

További programok a Szerelmi kalandtúra Facebook oldalán!

Szeretettel:
Néma Attiláné Ella, a Parázs Pasztorális Központ koordinátora
30-497-09-09
Webhely

 

(A Montázsmagazin minden évben hírt ad a Házasság hete rendezvényeiről Kecskeméten. ITT is olvasható róla.)

 

Hozzászólások