A “Gyerünk, anyukám!” – az ország első számú, kisgyermekes anyukákat  megmozgató online edzőterme, ahol olyan órákra tornázhatnak az érdeklődők, amelyeket az oktatók is lelkesen végigsportolnak” – írja Kádár-Papp Nóra, a Gyerünk, anyukám! megálmodója a gyerunkanyukam.hu című honlapon. A több tízezer édesanyát online videók formájában megmozgató Nóra igazi közösséget épített, történetéből pedig egy könyv is született.


A Tea Kiadó gondozásában megjelent könyvből kirajzolódik annak a mozgalomnak a története, amelynek rajongótábora sok ezer leadott kilót, megmentett házasságokat és boldogabb anyai pillanatokat köszönhet. Kádár-Papp Nóra, a Gyerünk, anyukám! megálmodója őszinte, humoros és szemléletformáló szövegeiben a saját mindennapjaiba enged bepillantást, melyekből követői megélhették, hogy nincsenek egyedül a kisgyerekes lét nehéz perceiben.


„Emlékszem, elvárások, célok és terv nélkül kezdtem akkor már sokadszor a mozgást. (…) Rettenetes erőnléttel, meggyengülve és elszomorodva, a gyerekek »sűrű hálójában« adtam magamnak még egy esélyt. Egy sokadikat. Ami minden olyan anyának jár, aki szeretne otthon lenni a saját életében és bőrében.”
A legjobb tárcairodalom műfajába illő, többnyire nevettetően szellemes szövegek a lelki gondokon túl a kisgyerekes anyák életmódbeli problémáiról, a szülést követően a megfelelő testmozgás nehézségeiről, a motivációról, a sikerekről és a kudarcokról is szólnak. Mindeközben az olvasó azt is végigkísérheti, hogyan lett Kádár-Papp Nóra ötletéből egy nagy stáb, hatalmas rajongótábor és egy sikeres vállalkozás, melyet lelkes anyukák közös erőfeszítése éltet.

Forrás: DeepInsight Creative

 

 

 

Hozzászólások