Főszerepben a frontvonalban dolgozók! – A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház a színházi világnapon, március 27-én, levélben fordul közönségéhez.

foszerepben
 
 
Kedves Színházbarátunk!

Színházunk és egész társulatunk nevében köszönetünket fejezzük ki az egészségügyi dolgozóknak, az orvosoknak, az ápolóknak, a mentősöknek, a rendőröknek, a katonáknak, a bolti dolgozóknak, a tanároknak, az önkénteseknek és mindazoknak, akik mindannyiunk biztonságáért dolgoznak, frontvonalban szolgálnak, és minden nap minden percében a Covid-19 vírussal szemben harcban állnak!

FŐSZEREPBEN A FRONTVONALBAN DOLGOZÓK!

Színházunk zárva tart, az elmaradt esti tapsokat a frontvonalban szolgálók elismerésére ajánljuk. Ezért március 27-én, a színházi világnapon az előadások kezdeti idejében, azaz este 7 órakor otthonunkban nyissunk ablakot, álljunk ki az erkélyre és tapsoljuk meg azokat, akik a mindennapokban értünk és egészségünkért harcolnak!

Színházunk a “KÖSZÖNJÜK NEKTEK, VELETEK VAGYUNK” kampányhoz való csatlakozással szeretné kifejezni háláját, és biztatni mindenkit arra, hogy a járvány megfékezése érdekében oltassa be magát!

Vigyázzanak Magukra!

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 

6000 Kecskemét, Katona József tér 5.
Jegyinformáció: +36 76 501 174
 
 
 
Hozzászólások