A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban a karantén idején is mozgalmas az élet. Az alábbi események történnek mostanában a színház falai között.

mozgalmas

1. A Kecskeméti Színház szerződéskötésben áll az intertickettel. Online közvetítéseket is fognak tartani. A színdarabok mellett izgalmas további tartalmakat gyártanak, melyek kizárólag a közvetítésekkor lesznek megtekinthetőek.

2. Az Egy csók és más semmi produkciót már teljes zenekarral próbálják, korábban zongorakísérettel vitték végig a próbafolyamatot a vírushelyzetre való tekintettel. Most azonban a külön próbák összeértek, mozgalmas lett így is az élet a színházban.

3. Jövő héten A revizor című előadásból a helyi televízió tv-játékot forgat. Három napra egy profi stáb költözik a kecskeméti színházba.

4. A Kecskeméti Nemzeti vezetősége szakmai tréningeket, fejlesztéseket szervez a dolgozóknak és művészeknek. Az évadok során a feszített tempóban nem mindig sikerül hasonló programokban részt venni a Társulatnak. Most azonban a próbák mellett több lehetőség van ezeknek megfelelő időt találni.

5. A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház dolgozóinak már 10%-a megkapta a COVID 19 elleni védőoltást.

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

 

Korábbi cikkünk a magazinban

 

Hozzászólások