Kecskeméten 2015. szeptember 9-én új félévvel folytatódik a Harmadik Kor Egyeteme. A képzésre beiratkozott nyugdíjasok ezúttal is érdekes előadásokat hallgathatnak meg neves előadók tolmácsolásában. 2015 szeptemberétől egyúttal lehetőség nyílik arra is, hogy az érdeklődők jelentkezzenek a következő, 2016 márciusában induló tanévre is.

 

harmadik_kor_egyeteme

 

A Harmadik Kor Egyeteme programja a Pécsi Tudományegyetem és a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége szervezésében, Kecskemét Megyei Jogú Város támogatásával valósul meg.

Érdekes témákkal várja hallgatóit most is a népszerű kecskeméti nyitott egyetemi program, a Harmadik Kor Egyeteme. A 2015. évi szemeszterekre beiratkozott nyugdíjasok számára szeptembertől is neves egyetemi kutatók és helyi szakemberek tartanak előadásokat kultúra-művelődés-média, gazdaság, történelem-helytörténet, pszichológia-gerontológia-oktatás, egészség-életmód témakörökben.

A félév első előadásának kezdési időpontja: 2015. szeptember 14. (hétfő) 10 óra. Ekkor a Pécsi Tudományegyetem tanszékvezetőjének, Dr. Szécsi Gábornak az előadását hallgathatják meg az érdeklődők Szóba zárt hatalom címmel a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban (Kossuth tér 4.).

A Harmadik Kor Egyeteme 2016 márciusától új tanévvel folytatódik. A következő tanévre beiratkozni szándékozó nyugdíjasok 2015. szeptember 21-től jelentkezhetnek a programra a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége irodájában (Kecskeméti Városháza, Kossuth tér 1. ).

Az érdeklődők a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége és a Pécsi Tudományegyetem munkatársaitól kérhetnek további információkat az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 76/512-235
Mobil:   20/262-2868
E-mail: nyugdijasszovetseg@kecskemet.hu
              gardai.szilvia@feek.pte.hu

 

 

 

Hozzászólások