Fesztiváljegyekért csapatták a fiatalok! Több ezer szavazót mozgósítottak idén is a versenyben lévő csapatok az 5letből jövő! vállalkozói vetélkedő Csapatos Csapatás nyereményjátéka során.

Jelenleg is tart az AIPA Kft. által szervezett 5letből Jövő! Játékos Vállalkozói vetélkedő, melyben a versengő csapatok már menet közben is ajándékokkal gazdagodhatnak. Ezúttal a Csapatos Csapatás nyereményjátékban a résztvevőkért szorítókat biztattuk arra, hogy szavazzanak kedvenc csapatukra. Fesztiváljegyekért küzdöttek, hiszen a legtöbb szavazatot begyűjtő társaság tagjai EFOTT fesztiváljegyeket nyerhetnek.

Nos, a szavazás hétfő este lezárult, így nincs más dolgunk, mint kihirdetni a győztest. Idén a szabadkai MAJKEMI csapat tagjai kapták a legtöbb voksot, pontosan 897-et, akik a Bosa Milicevic Közgazdasági Szakközépiskola tanulói. Így ők egy–egy EFOTT fesztiválbelépővel várhatják a nyarat. Hasonló örömök elé néz egy szerencsés a több mint kétezer szavazó közül is, akit szintén egy belépővel jutalmazunk.

Kapcsolódó cikk a Montázsmagazinban 

 

 

 

Hozzászólások