Férfi NB-2. Dél-Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés – A kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz játékát, eredményeit kísérhetjük figyelemmel. 

nb-2

Férfi NB-2.

16. forduló: Jászkun Volán Sport Club Kft. – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kesi 2022.04.03. Szolnok, Zrínyi u.7., 11 óra.

Szolnokon léptek asztalhoz a Kecskemétiek. Nehéz mérkőzésre volt kilátás.
A párosok küzdelméből sikerült mind két párost megnyerni a Kecskemétieknek 2/0.
Az egyéni első körben Pávics és Gyetvai nyerni tudott.
Az állás: 4/2 a Sparinak.
A második körben Pávics és Szöllösi találkozóján 3/2 re nyerni tudott a sparis versenyző így 3 győzelemmel fordultak.
Az állás 7/3.
A harmadikban körben ismét sikerült 3 győzelmet elkönyvelni a Kspari-Kesi csapatának. Ebben a körben sikerült a győzelmet is megszerezni.
Az állás 10/4.
A negyedik körben a Szolnokiak nyertek 3 mérkőzést. Pávicsnak ismét sikerült veretlennek maradnia.

NB-2. Végeredmény 11/7.

Győztese, Kspari-Kesi: Pávics Péter 4/4, Gyetvai Ákos 4/3, Polónyi Nóra 4/2, Mayer László 4/0, Páros: Pávics – Polónyi 1/1, Gyetvai – Mayer 1/1.
Győztesek: Jászkun Volán Sport Club Kft. :Ifj. Szöllösi Balázs 4/3, Barna Ádám 4/2,
Gelei Sándor 4/1, Molnár László 4/1, Páros: Barna-Gelei 1/0, ifj. Szöllösi – Molnár 1/0
Győztesek Újszász: Nagy Sándor 4/2, Leskó László 4/0, Katona Csaba 4/0, Kovács Szilárd 4/0 . Páros: Katona-Kovács 1/0, Leskó-Nagy 1/0

Fodor Miklós edző:

A végéhez közeledik a férfi NB-II. bajnokság. A tabellán a 2. helyen áll a csapat, amit a mai győzelemmel tovább stabilizáltak. Pávics Péter veretlenül zárta ismét a mérkőzést, és bizonyította, hogy a csapatunk első embere. Gyetvai Ákos nagyon közel állt ismét a 4 győzelemhez.

Az ellenfél kellemetlen stílusban játszó első játékosától szenvedett nagy csatában vereséget. Polónyi Nóra hajnalban ért haza a Nemzetközi versenyről (Otocec Szlovénia), de fáradtan, nagyot küzdve nyerte meg azt a két mérkőzést, amire szükség volt a győzelemhez. Mayer László küzdött, de a mai napon jobbak voltak az ellenfelek.

Gratulálok a csapatnak!

Folytatás Kecskeméten 2022. május 15. 10 óra. Békési TE csapata ellen.

 

Kapcsolódó cikkünk

 

Hozzászólások