Pályázat feltalálóknak és vállalkozásoknak! A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottságának elnöksége együttműködik a régió három kereskedelmi és ipari kamarájával (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád Megye Kereskedelmi és Iparkamarái) és a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesülettel. 2020-ban tizenegyedik alkalommal is pályázatot hirdet a Dél-Alföldi régióban a vállalkozások, valamint a feltalálók által a három megye területén létrejött szellemi alkotások elismerése és az innovációs tevékenység, illetve a technológiai transzfer támogatása érdekében.

A Dél-Alföldi Innovációs Díj keretében pályázni lehet tehát bármely

  • új
  • saját feltalálói tevékenységen alapuló
  • iparilag alkalmazható
  • piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel.

A fent nevezett szervezetek képviselőiből álló szakmai kuratórium innovációs díjjal jutalmazza a három megye területéről a Szegedi Akadémiai Bizottsághoz 2020. szeptember 30-ig beérkezett pályamunkákat. Az eredmények kihirdetésére, a díjazott pályamunkák szakmai bemutatására 2020 novemberében kerül sor. A Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában (6720 Szeged, Somogyi u. 7.) rendezik meg.

A kuratórium döntéseinek előkészítését a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség KhE. szakmai tanácsaival segíti. A pályázattal kapcsolatos információk az MTA SZAB honlapján a pályázatok oldalon megtalálhatók.

 

Nyerges Tibor
gazdaságfejlesztési vezető
email: nyerges.tibor@bkmkik.hu

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Tel: +36 76 501 538, Fax: +36 76 501 538
Mobil: +36 70 933 4780

www.bkmkik.hu
www.bacsbekeltetes.hu
www.bacstermek.hu

 

Kapcsolódó cikkünk: 

Innovációs díj a feltalálók, vállalkozások számára

 

 

Hozzászólások