Különleges programra kerül sor április 10-én, vasárnap a Dürer Rendezvényházban. A szervezők a World Peace Yoga Day nevet adták a találkozónak, ahol mindenkit várnak, aki szívesen csatlakozna egy olyan naphoz, amelyet a világbékének dedikáltak.

 

Ahogy a nap főszervezője, Kiss Zoltán Nitai írja meghívójában:

„Egyre rémisztőbbé váló világunkban tombol az erőszak, az egyet nem értés… Mohóságunk következményeképpen lassan elpusztítjuk a saját világunkat! A jóga csodálatos folyamata, filozófiája, személyiséget pozitív irányba alakító hatása megoldás ennek a világnak a problémáira. Esély arra, hogy az emberek tudást kapjanak egy pozitív, kiegyensúlyozott és békés élet alternatívájára.”

A World Peace Yoga Day szervezői szeretnék, hogy mindenki, aki már aktívan gyakorolja a jógát, kedveli, esetleg még csak érdeklődik iránta, látogasson el és vegyen részt ezen az eseményen, jelezve azt is, hogy egyet ért a nap szellemiségével.  A program ingyenes, déli 12 órától este 21 óráig tart.

 

joga2
A nagyteremben folyamatosan jógaórák lesznek ismert jógaoktatók vezetésével 13-tól 18 óráig óráig (Hatha, ashtanga, vinyasa flow), tradicionális Yoga dance bemutató és este közös KIRTAN JÓGA MEDITÁCIÓ, mantra meditáció zenészek társaságában.
Az egyik kisteremben folyamatosan előadások lesznek jógáról, életmódról, asztrológiáról, táplálkozásról, ayurvédáról, a másik kisteremben pedig vásárt rendeznek, ahol kapható lesz minden, ami jógával kapcsolatos: könyvek, eszközök, biotermékek. Ételeket és italokat a Govinda étterem szervezésében működő nagy vegetáriánus büfében lehet majd kapni.

Várnak sok szeretettel mindenkit, akik nyitottak egy jó hangulatú együttlétre, és pozitív változást szeretnének az életükben!

Forrás: Arteregó Kft.

Hozzászólások