Különleges programra kerül sor április 10-én, vasárnap a Dürer Rendezvényházban. A szervezők a World Peace Yoga Day nevet adták a találkozónak, ahol mindenkit várnak, aki szívesen csatlakozna egy olyan naphoz, amelyet a világbékének dedikáltak.

joga nap 1

Ahogy a nap főszervezője, Kiss Zoltán Nitai írja meghívójában:

„Egyre rémisztőbbé váló világunkban tombol az erőszak, az egyet nem értés… Mohóságunk következményeképpen lassan elpusztítjuk a saját világunkat! A jóga csodálatos folyamata, filozófiája, személyiséget pozitív irányba alakító hatása megoldás ennek a világnak a problémáira. Esély arra, hogy az emberek tudást kapjanak egy pozitív, kiegyensúlyozott és békés élet alternatívájára.”

A World Peace Yoga Day szervezői szeretnék, hogy mindenki, aki már aktívan gyakorolja a jógát, kedveli, esetleg még csak érdeklődik iránta, látogasson el és vegyen részt ezen az eseményen, jelezve azt is, hogy egyet ért a nap szellemiségével.  A program ingyenes, déli 12 órától este 21 óráig tart.

A nagyteremben folyamatosan jógaórák lesznek ismert jógaoktatók vezetésével 13-tól 18 óráig óráig (Hatha, ashtanga, vinyasa flow), tradicionális Yoga dance bemutató és este közös KIRTAN JÓGA MEDITÁCIÓ, mantra meditáció zenészek társaságában.

joga nap 2

Az egyik kisteremben folyamatosan előadások lesznek jógáról, életmódról, asztrológiáról, táplálkozásról, ayurvédáról, a másik kisteremben pedig vásárt rendeznek, ahol kapható lesz minden, ami jógával kapcsolatos: könyvek, eszközök, biotermékek. Ételeket és italokat a Govinda étterem szervezésében működő nagy vegetáriánus büfében lehet majd kapni.

Várnak sok szeretettel mindenkit, akik nyitottak egy jó hangulatú együttlétre, és pozitív változást szeretnének az életükben!

Forrás: Arteregó Kft.

Hozzászólások