Innovatív fogászati eljárás érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíjat! Egyre több lehetőség lesz Magyarországon a megmérettetésre az egészségügy területén is a szolgáltatások minősége és az alkalmazott eljárások tekintetében. Az idei évben a Szakmai Bíráló Bizottság a díj életre hívása óta először ítélte oda fogászati gyógyító intézménynek a rangos Nagydíjat, amellyel a kiemelkedő innovációkat és szolgáltatásokat díjazzák. A díj hivatalos parlamenti átadására 2018.szeptember 11-én került sor ünnepélyes keretek között.

Dr. Szabó László

A Fixfogsor® Rendelő protézisrögzítési eljárásával érdemelte ki a zsűri pozitív döntését. Az eljárás azok számára jelenthet megoldást, akiknek teljes protézisre van szükségük. A speciális implantátumos rögzítéssel stabilizált fogsort nem kell ragasztani, így attól sem kell tartani, hogy beszéd közben vagy bármilyen társasági eseményen kiesik.

  

Napjainkban a fogászati kezelések terén az implantátumok használata egyre népszerűbb, hiszen a hagyományos eljárásokhoz képest számtalan előnnyel rendelkezik. Az idősebbeknél viszont az ilyen beavatkozások akadálya lehet a csontok jelentős leépülése. A Fixfogsor® protézisrögzítési eljárás során alkalmazott speciális implantátumok többek között erre is megoldást jelenthetnek. A beavatkozás során a fogsor a kifejezetten erre a célra továbbfejlesztett implantátumok segítségével kerül rögzítésre, így olyan stabilitást ér el, hogy nem kell sem ragasztani, sem attól tartani, hogy kiesik. A módszer több innovációs fejlesztést is tartalmaz, amely elsősorban az implantátumok kialakítását érinti.

  

„Megéri ma Magyarországon dolgozni és fejleszteni, hiszen ez a befektetett munka ölt testet most ebben a Nagydíjban. A teljes fogatlanság kérdése széles rétegeket érint, jellemzően az 50 év feletti korosztályt. Sajnos még mindig kevesen tudnak az általunk alkalmazott eljárásról vagy annak alternatív lehetőségeiről, így sokan még mindig ragasztgatják a folyton kieső fogsorukat” – mondta Dr. Szabó László, a Nagydíjjal kitüntetett Fixfogsor Rendelő ügyvezető igazgatója.

 

Ha szeretne többet megtudni a Díjnyertes FIXFOGSOR® Protézisrögzítési eljárásról, akkor az alábbi linken tájékozódhat. 

 

 

 

Hozzászólások