Október 16. és 18. között kerül megrendezésre a budapesti Kolbászfesztivál a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

Plakat02_2015_10_16-18

A szervezők másodjára rendezik meg Magyarország legújabb gasztro-fesztiválját, a budapesti Disznótoros Kolbászfesztivált. Családi programok, folklór műsorok, hagyományőrző bemutatók és óriási kolbászvásár várja a látogatókat. A 10 hektáros rendezvényterületen egész nap neves fellépők szórakoztatják a közönséget: 3 színpadon 50 együttes 200 fellépővel.

A pénteki napon főleg a nyugdíjasokra gondoltak a szervezők. Nekik és a mulatós stílus kedvelőknek a Fásy Mulató nyújt kikapcsolódást 17 órától este 10-ig.

Plakat04_2015_10_16-18

Szombaton már 09:00-kor nyitja kapuit a fesztivál. A családosokat is számos érdekes program várja: népi játszótér, ugrálóvár, arcfestés, íjászat, kézműves foglalkoztató, furulyaoktatás, állatsimogató, vasútmodell és terepasztal kiállítás, mesés és zenés színpadi programok, táncház, kukorica morzsoló és hagyományőrző interaktív kiállítás, stb…

A belépőjeggyel igénybe vehető programok felnőtteknek: oldtimer autó és motor kiállítás, veterán traktor és stabil motor bemutatók, gőzmozdony és vasúti kocsi kiállítás, fordítókorongozás, tájház múzeum és folklór zenei programok.

Bővebb információk a rendezvényről

Hozzászólások