A karácsony közeledtével és a meglepetések után vadászva célszerű lehet vetni egy-egy sanda pillantást azokra az italkülönlegességekre, amelyek díszdobozos csomagolást kapnak a közelgő ünnepek alkalmából. Egyfajta kedvcsinálóként össze is gyűjtöttünk néhány különleges darabot, amelyekkel könnyű lesz örömet szerezni a szeretteinknek.

diszdobozos

A fenséges Baileys díszdobozba öltöztetve

Egy bársonyosan krémes különlegesség, a tej és a csodás ír whiskey művészi összjátékában megmutatkozva. Nem véletlen persze, hogy az ünnepek közeledtével egyre többen igyekeznek beszerezni egy-egy esztétikus palackkal.

Persze még nagyobbat szól majd a karácsonyi meglepetés, hogy a mesés Baileys díszdobozban érkezik, két igényesen kidolgozott pohár társaságában.

Díszes csomagolásban még a páratlan Beluga vodka élménye is fokozható

A tisztaság, a minőség és az igényesség mesterfoka. Amikor csak szóba kerül a makulátlan tisztaságú vodka imádata, akkor nem lehet elmenni szó nélkül a Beluga említése mellett. Különösen nem karácsony tájékán, amikor az első osztályú vodkát kedvelő barátok és családtagok kicsattanó örömmel fogadhatnak majd egy ünnepi csomagolással ellátott üveg Beluga vodkát.

Az ír Jameson whiskey ünnepi köntösbe csomagolva

Minőségi gabona, árpa és kristálytiszta víz jelentik az alapját, az ír whiskeyk sajátjának számító háromszoros lepárlás pedig leginkább a kifogástalan minőséget eredményezi.

A Jameson nem véletlenül a világ egyik első számú whiskeyválasztása, hiszen a sajátosan édes zamata, valamint a könnyed karaktere bárkit képes pillanatok alatt rabul ejteni. Különösen karácsony idején, igényes díszdobozos csomagolásban.

Magyaros ajándék karácsonyra, avagy a Zwack Unicum Szilva díszdobozban

Nem kevesebb, mint negyven különféle gyógynövény rejtőzik ebben az üvegben, megspékelve egy precízen finomhangolt és hat teljes hónapon át tartó érleléssel. Képletesen szólva a hab a tortán az az aszalt szilva, amiből a gondosan kivitelezett érlelés ideje alatt ozmózissal távoznak a csalhatatlan összetevők.

Egy Unicum szilva rajongó nagyra fogja értékelni ezt a fajta karácsonyi meglepetést. Pláne akkor, hogyha a fantasztikus nedűt tartalmazó üveg mellé két ajándék pohár is járni fog.

Az ünnepek alatt is elsőrendű választásnak számító Brockmans Premium Gin

Ha azt gondoljuk, hogy egy szigetországból származó gin csakis konzervatív lehet, nagyot tévedünk. A Brockmans Premium Gin ugyanis a megszokott ízvilágon túl dinamikus citrusossággal és a bogyós gyümölcsök bőségével lep meg minket már az első korty után is.

Ehhez társul még pluszban a temérdek fűszer, valamint a gyümölcsös aromák művészi együtthatása. Kifogástalan ötlet a karácsonyi koccintásokat Brockmans Premium Gin társaságában megejteni, méghozzá a karácsonyi kivitel mellé járó díszpoharakkal együtt.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások