Mostantól a KULTIK Terasz Corvin Plaza és a Köki Terasz szabadtéri mozi is igazi filmklasszikusokkal és premierfilmekkel várja a kimozdulni vágyókat.

Corvin terasz

Mi lehet hangulatosabb, mint egy teraszon eltöltött este a barátainkkal, üdítőt kortyolgatva a vetítővászon előtt?Szerencsére ez a nyár sem telik mozi élmények nélkül, a szabadtéri filmnézés pedig jóval rugalmasabb lehetőségeket kínál, mint ha a négy fal közt élveznénk a vetítést.

Négylábú kedvenceink is velünk tarthatnak, és egy jó sörözéssel  vagy kávézással is egybeköthetjük az élményt. A most nyitott KULTIK mozik ráadásul nyugágyakkal, óriás babzsákokkal és rendezői székekkel várnak” – meséli a marketinges, Simon-Horváth Szilvia.

Teraszon is ugyanaz a minőség

Mi a helyzet azokkal, akik a hagyományos mozis hang- és képminőséget kedvelik? Nekik sem kell kompromisszumot kötniük, hiszen most már a teraszokon is éppen olyan technikai megoldások érhetők el, mint a plázák vetítőtermeiben. A KÖKI Teraszon például helyet kap az első szabadtéri lézer vetítőgép, míg a hangtechnikát valódi Dolby Digital hangrendszer biztosítja majd.

A vászon sem marad el attól, amit megszokhattunk. A KULTIK Teraszon például egyedülálló airscreent használnak. Ez az óriási, felfújható vászon akár vízen vagy homokon is megállja a helyét és habár pehelykönnyű, ellenáll a viharos szélnek is. Így már tényleg csak a megszokott mozis nassolnivalókat kell beszereznünk. Még szerencse, hogy a teraszokon nachosból, pattogatott kukoricából és vattacukorból sincs hiány.

A szabadtéri mozik különlegessége, hogy itt a premierfilmek mellett klasszikusokat is találunk a kínálatban. Emellett olyan, vadonatúj premierfilmek érkeznek a kültéri mozikba, mint a Halálos Iramban 9, a Hang nélkül 2, a Sokkal több mint testőr 2, A nagy visszatérők vagy épp az Egy igazán dühös ember.

Ám a kínálat még ennél is színesebb, hiszen akár koncertfilmeket is nézhetünk a szabadban: a KÖKI Teraszon június 18-án, pénteken például Bon Jovi új koncertilmjét, a Drive in night-ot tekinthetjük meg.

Ha éppen nem moziznánk, a teraszok akkor is különleges programoknak adnak otthont. A nyár során bábszínházi előadással, divatbemutatóval, blogger találkozóval, és filmfesztivállal is készülnek. Hogy mikor éppen mi zajlik a teraszokon, azt a KULTIK Terasz és a KULTIK Köki Facebookján  tudjuk nyomon követni.

Forrás: Koczka Máté PR

A témához kapcsolódó cikkünket itt olvashatja.

 

Hozzászólások