Az HBO által forgatott dokumentumfilm, a Vakító fények: Főszerepben Carrie Fisher és Debbie Reynolds a Star Wars Leia hercegnőjeként ismertté vált Carrie Fisher és az Ének az esőben sztrája, Debbie Reynolds életébe nyújt bepillantást.

A lenyűgőzö és megható alkotásban nem a sokak által bálványozott sztárokat, hanem a december végén mindössze két nap leforgása alatt életét vesztő  édesanya és lánya szoros kapcsolatát láthatjuk, melyre rányomta bélyegét Fisher mániákus depressziója.

Az HBO filmje intim és közvetlen bepillantást nyújt a hollywoodi hírességek világába, annak minden különcségével együtt. Debbie Reynolds, az Ének az esőben sztárja még 83 évesen is fellép Las Vegasban, ám ennek egészsége látja kárát. Mindez kihatással van a lánya, Carrie Fisher, a Star Wars-filmek Leia hercegnője életére, akinek válasza egyszerre mulatságos és szívszaggató.

A dokumentumfilm Magyarországon elsőként január 13-tól az HBO GO-n látható, a tévében pedig január 14-én 18:20-kor debütál az HBO csatornáján.

A Carrie Fisher főszereplésével készült Vágyivászat (Wishful Drinking) az HBO GO-n ebben a hónapban regisztráció nélkül is megtekinthető.
Angol nyelvű előzetes 

Forrás: HBO Holding Zrt.

 

Hozzászólások