Civil délután – 2016. február 5-én, pénteken délután Kecskeméten, a Széchenyi sétány 11-ben barátságos hangulatban kezdődött és folytatódott a civil kerekasztalok programja.

 

civil delutan11

 

Kora délután az ÉDOSZ Kinizsi Természetbarát Sportegyesület csapata hozzákezdett a gulyásleves főzéséhez, amelyet később minden versenyző és szurkoló megkóstolhatott.

 

civil delutan1

 

A sorra érkező vendégek a verseny kezdetéig beszélgettek, ismerkedtek egymással. Akinek kedve volt, megtekinthette a Kecskeméti Olimpiai Barátok Bóbis Gyula Köre és a Gombászklub alkalmi kiállítását. A terem hátsó részében asztaliteniszre is lehetőség volt, amellyel a sportkedvelők éltek is.

 

civil delutan7

Szeli Sára játékvezető, műsorvezető

A civil délután játékmester-műsorvezetője, Bottyán Szeli Sára köszöntötte Kecskemét város részéről Dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármestert, soros kerekasztalunk vezetőjét, Kertész Erzsébetet, gesztorunkat, Rigóné Kiss Évát és a zsűri két tagját: Libisch Károlyt és Bakos Róbertet, valamint a megjelenteket. Alpolgármesterünk és a zsűri tagjainak köszöntése után kezdődhetett a vetélkedő.

 

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

Dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester

A kerekasztalok versenyén nyolc csapat (Egészségügyi (2), hagyományőrző, kulturális, nyugdíjas, sport és szabadidő, szociális (2) ) nevezett be a vetélkedőre. A program a csapatok humoros bemutatkozásával kezdődött. Rendkívül színvonalas, jó hangulatú bemutatkozásokat láthattunk, egyik jobb volt, mint a másik.

 

civil delutan5

Az egészségügyi kerekasztal műsora

Következtek az egymásnak adott feladatok. Például az egészségügyi kerekasztal részéről a kéz szakszerű bekötése, a kulturális kerekasztal két fiatalja táncra hívta a résztvevőket. Zárásként a Megyei Kórház „Retromantic” tánccsoportja Kán-Kán bemutatót tartott óriási sikerrel. Amíg a zsűri értékelt, a Zenészegylet énekesnője, Hiczkó Barbara szórakoztatta a közönséget.

 

civil delutan8

A kulturális kerekasztal delegáltjai, vezetőségi tagjai

Végül az eredményhirdetés után következett a jól megérdemelt vacsora, kötetlen beszélgetés és zene, melyet Somogyi Károly szolgáltatott.

 

civil delutan9

A Megyei Kórház “Retromantic” tánccsoportja

Zárásként megállapíthatjuk, hogy a Városi Civil Kerekasztal egy újabb lépést tett a megszokott Civil Korzók, Civil Nap után azért, hogy a civil délután keretében a szervezetek egymást jobban megismerjék, és újabb kapcsolatok, barátságok alakuljanak ki a csoportok között.

 

civil delutan10

civil delutan2

 

 

 

 

 

 

Újabb ötletekkel, rendezvényekkel a jövőben szervezeteink még közelebb kerülhetnek egymáshoz, és előre vihetik a közös munkát.

 

 

civil delutan6

Szociális kerekasztal

 

 

Horváth Lászlóné
Városi Civil kerekasztal delegált

 

 

Hozzászólások