Korántsem csak vígjátékokban szerepel

A szkeptikusoknak érdemes próbát tenniük a Kisiklottak című thriller-rel, amiben Clive Owen Jennifer partnere, és izgalmakban meg csavarokban sincs hiány. A Jóravaló feleség és a Jóbarátnők filmdrámák, az utóbbinak ne tévesszen meg senkit a kicsit szerencsétlenül kiválasztott magyar címe. Mindkét film érdekes, elgondolkodtató, és távol áll a színésznő szokásos vígjátékaitól.

Ha már kivételeket sorolunk, meg kell említeni a Förtelmes főnökök-et is. Igaz, hogy egy vígjátékról van szó, de a Jennifer által alakított fogorvos össze sem hasonlítható korábbi karaktereivel. A saját asszisztensét elcsábítani igyekvő doktornő figurája nagyban hozzájárult a film óriási sikeréhez.

Persze ha valaki könnyed kikapcsolódásra és lazításra vágyik, Jennifer akkor is a biztos pont. Exférj újratöltve, Derült égből szerelem, Kellékfeleség, Azt beszélik, Derült égből Polly... és még folytathatnánk a sort a romantikus komédiákkal. Ha pedig valaki egy megható kutyás történetet szeretne megnézni, olyat is talál a színésznő munkái között: a Marley meg én tökéletes családi szórakozás.

Weninger Andrea

2013. február 11.

Hozzászólások