Elég sűrű volt a nyara a Bohém Ragtime Jazz Band-nek. Nemrég jöttek meg Dániából, az eddigi egyik legkényelmesebb és meglehetősen sikeres turnéjukról, most pedig nagyon kellemes feladatra készülnek.

 

bohemek2

 

Augusztus 30-án, vasárnap este fél 8-kor játszanak a MÜPA New Orleans Swing Jazz Fesztiválon a legjobbnak tartott amerikai énekesnővel, Catherine Russell-lel. Három hete már minden belépő elkelt, de ha valaki szeretné hallani a koncertet, a Bartók Rádió “csúsztatott élő adásban” adja a koncertet este 10-től. A másfél órát gyorsan egyre sűrítik és 22-23h között meghallgatható, hogy mi is történt a Művészetek Palotájában

 

bohemek1

 

Már a márciusi Bohém Fesztiválra is készülnek a Bohémek: ismét itt lesz Catherine! A koncert után lesz dedikálással egybekötött CD/DVD vásár is, a Catherine-nel két éve készített közös DVD mellett megvásárolható a 2 hete megjelent Best of Bohém 30 című két CD is! Hamarosan felkerülnek a CD-k a Bohém Webáruház kínálatába. Bizonyára kedvelni fogja a közönség! Addig is jó koncertlátogatást vasárnapra, személyesen vagy a Bartók Rádión keresztül!

Hozzászólások